'Endnu en ynkelig præstation': Fans raser mod Barca-stjerne efter Rayo-kamp

Nyheder
onsdag, 28 august 2024 kl. 16:18
jules kounde robert lewandowski
Kampen mod Rayo Vallecano var ikke en succes for alle FC Barcelona-spillere, selvom det endte med en sejr på 2-1.
Hansi Flick kunne se sine tropper vinde den tredje kamp i træk tirsdag aften. Derfor kan man ikke benægte, at den tyske træner har fået en rigtig god start på sin tid som FC Barcelona-træner.
Selvom Barca-tropperne kunne forlade banen med en 2-1-sejr, var det ikke alle spillere, der leverede en god kamp. Blandt andet har fans udtrykt deres utilfredshed med Ferran Torres og Marc-Andre ter Stegen.
Men der var en anden spiller, der især skuffede i opgøret mod Rayo Vallecano. Efter opgøret har den franske forsvarsspiller Jules Kounde fået en del kritik af fans, der er utilfredse med hans niveau.
Franskmanden spillede langt fra en god kamp, da han kæmpede for at holde sit niveau oppe gennem hele kampen. Desuden begik han også flere unødvendige fejl i såvel defensiven som offensiven.
Ydermere var det også Kounde, der var årsagen til, at Robert Lewandowskis mål til 1-2 blev annulleret. Kounde begik nemlig et frispark i opspillet, der efter en VAR-gennemgang resulterede i et annulleret mål.
På Reddit har flere fans ifølge mediet Tribuna langet hårdt ud efter Kounde. En fan gik endda så vidt at beskrive hans kamp som 'en ynkelig præstation'.
"Endnu en ynkelig præstation fra Kounde. Er træt af ham, for at være ærlig. For hver kamp bliver det mere tydeligt, at vi bør kigge efter erstatninger," skrev en fan på Reddit.
"Han skal virkelig stoppe med at klæde sig som en papegøje og begynde at tænke på og spille fodbold. Ellers ryger han tilbage til Sevilla - og jeg er ikke engang sikker på, om han vil være en starter der," lød det fra en anden.
Kounde blev hentet til Barca som central forsvarsspiller, men både Xavi Hernandez og Flick har i højere grad brugt ham som højreback.