Hårdt slag for Barca: Ung stjerne forventes at misse resten af sæsonen

Nyheder
onsdag, 28 august 2024 kl. 8:07
marc bernal skadet
FC Barcelona vandt tirsdag aften over Rayo Vallecano, men de led også et hårdt slag, da de mistede et af deres unge talenter.
FC Barcelona led tirsdag aften et stort tilbageslag på mandskabsfronten. Det skyldes, at de måtte se til, mens den unge Marc Bernal forlod banen med en skade - og det ser bestemt ikke godt ud.
Derimod tyder alt på, at han står overfor en langvarig skadespause. Derfor er træner Hansi Flick nødt til at finde en spiller, der kan afløse den 17-årige Bernal, der ikke vender tilbage til banen foreløbig.
Bernal blev tvunget til at forlade Barcelonas kamp mod Rayo Vallecano tirsdag aften. Dette skete på grund af en meget uheldig kollision med Rayo-spilleren Isi Palazon i kampens afsluttende minutter.
Den 17-årige blev hjulpet fra banen af Barcelonas lægestab, hvor han tydeligvis var ude af stand til at lægge vægt på sit venstre ben.
Og nu ser Barcelonas værste frygt ud til at være blevet bekræftet. Ifølge Toni Juanmarti, der er kendt for at være en troværdig journalist hos SPORT, har Bernal revet sit korsbånd over.
"Den unge Barca-midtbanespiller - sæsonens sensation for Hansi Flicks mandskab - har angiveligt revet korsbåndet over i sit venstre knæ, ifølge kilder tæt på omklædningsrummet," fortæller den spanske journalist.
En officiel bekræftelse fra Barca mangler stadig, men en meddelelse forventes at komme snart. Det ser dog slet ikke godt ud for det unge talent, der stod over for sit helt store gennembrud på førsteholdet.
Bernal er startet på banen i alle tre La Liga-kampe i sæsonens indledning, ser nemlig ud til at være ude i resten af sæsonen.
Det er ikke blot et hårdt slag for ham, men også for Flick, der har sat sin lid til den unge stjerne. Han er derfor blevet tvunget til at finde en anden løsning.