Hansi Flick forventer to Barca-stjerners retur fra skader efter landsholdspause

Nyheder
tirsdag, 03 september 2024 kl. 17:12
ansu fati gamper
Hansi Flick ser frem til, at landsholdspausen er overstået, da han forventer, at to Barcelona-stjerner vil være klar til at vende tilbage til banen.
FC Barcelona har fået en fremragende start på sæsonen. De er nemlig det eneste hold i La Liga, der har vundet alle deres første kampe. Indtil videre er det blevet til fire sejre i fire kampe.
Landskampspausen kommer dog til at afbryde noget af det momentum, Hansi Flicks hold har opbygget. På den anden side giver også skadede spillere længere tid til at vende tilbage til banen.
Mandag var den store nyhed under Barcelonas førsteholdstræning, at Ansu Fati vendte tilbage. Den 21-årige har været ude siden juli med en fodskade, men han er nu snart klar til kamp igen.
Ifølge Marca forventer Flick at have Fati til rådighed, når ligaen genoptages efter landskampspausen. Det er dog ikke blot det unge talent, som Flick regner med at kunne trække på, når La Liga igen bliver genoptaget.
Han tror det samme gælder for Frenkie de Jong, der har været ude siden april med en bekymrende ankelskade. Det kræver dog, at han kommer sig over denne skade, hvilket der ikke er nogen garanti for.
På det seneste har der nemlig været rygter om, at han måske har brug for en operation, inden han er klar til at vende tilbage. Hvis det er tilfældet, så kan han være på sidelinjen i et stykke tid endnu.
Barcelonas første kamp efter landskampspausen er den korte tur til de catalanske rivaler fra Girona, som de tabte til i begge kampe sidste sæson.
Flicks chancer for at få revanche vil naturligvis kun øges, hvis han har Fati og De Jong til rådighed til kampen på Montilivi. Om han kommer til at have dette, vil kun tiden vise. Da Fati allerede træner med, er der dog en god chance for dette.