Hansi Flick er 'virkelig imponeret' over 19-årigt La Masia-talent

Nyheder
tirsdag, 03 september 2024 kl. 15:10
hansi flick barca
Det er kommet frem, at Hansi Flick har været 'virkelig imponeret' over et blot 19-årigt talent fra La Masia.
Sæsonopstarten er altid en god mulighed for unge spillere, der har et ønske om at vise sig frem i rampelyset og dermed forbedre deres chancer for at få en plads på førsteholdet.
Sidste år var det Fermin Lopez, der gjorde sig bemærket under Xavi Hernandez. I år har det efter sigende været Sergi Dominguez, der viste sit talent på et meget højt niveau for Barca.
Den unge spiller fik chancen for at træne med førsteholdet, da Flick havde brug for spillere til at udfylde truppen i juli, mens de fleste af førsteholdsspillerne var på ferie efter EM og Copa America.
Desuden var Cubarsi og Eric Garcia udtaget til OL i Paris, og Ronald Araujo var ude med en skade. Dette efterlod den catalanske klub yderligere svækkede i det centrale forsvar.
Det var i denne periode, at Dominguez imponerede Flick. SPORT rapporterer, at den tyske taktiker vurderer den unge spiller meget højt, og derfor også har et rigtig godt øje til ham.
I denne periode forventede forsvarsspilleren ikke at spille meget på Barcelonas førstehold, men han gav stadig sit bedste ved at være stabil, tage Flicks idéer til sig og undgå at være for opfindsom.
Han bestod også sine prøver i USA med bravur, da han holdt angribere som Erling Haaland og Vinicius Jr. under kontrol. Han viste også sine øvrige færdigheder ved at assistere Pau Victor i hans mål mod Manchester City.
Hans gode præstationer har han også formået at levere i den egentlige sæson. Han var igen ophavsmand til et mål, da hans pasning førte til det fjerde mål mod Real Valladolid, som blev leveret af Raphinha.
Dominguez forventes at få flere chancer under Flick, da han tilbyder nogle af de egenskaber, som den tyske taktiker værdsætter.
Desuden er han en fysisk stærk midterforsvarer på 1,90 meter, og han tillader sjældent, at situationer bliver for komplicerede. Derudover har hans evne til at tage Flicks idéer til sig også gjort, at han har et godt øje til ham.