Stor frygt i Barca: 'Alvorlige bekymringer' omkring Lamine Yamal

Nyheder
torsdag, 12 september 2024 kl. 10:29
lamine yamal valencia 2
Lamine Yamal har skabt 'alvorlige bekymringer' i Barcelona, hvor de frygter for hans fremtid.
Lamine Yamal er blevet kastet ind i rampelyset i en alder af kun 17 år efter at have været en nøglespiller for både Barcelona og Spanien. Det unge talent hjalp La Roja med at vinde EM denne sommer og har slået adskillige rekorder for både klub og landshold.
Ifølge Marca er Barcelona dog bekymrede over hans 'overdrevne fremtræden' og frygter, at han muligvis ikke kan 'kontrollere, hvad der sker' med ham. Klubben arbejder nu hårdt for at sikre, at Yamal ikke bliver overvældet af sin stigende berømmelse.
Yamal fyldte først 17 år i juli, men er allerede blevet udpeget som en fremtidig vinder af Ballon d'Or af Cristiano Ronaldo samt den tidligere Barcelona-angriber og tv-kommentator Gary Lineker.
Barcas vidunderbarn er med på listen over kandidater til at vinde årets pris, selvom det sandsynligvis er for tidligt for ham at være en reel kandidat. Det forventes dog, at han i stedet kommer til at løfte Kopa-trofæet.
Yamal har været direkte involveret i 11 mål (tre mål og otte oplæg) i 16 kampe for Spanien på tværs af alle turneringer. Dette er det højeste antal for en spiller under 18 år i det spanske landsholds historie.
Yamal er nu tilbage hos Barcelona efter at have været en af de helt store stjerner for Spanien i landskampspausen. Teenageren har scoret fire mål og lavet et oplæg i fire kampe for den catalanske klub denne sæson, hvor Hansi Flicks mandskab møder Girona i den næste La Liga-kamp.
Det vides ikke, hvordan Barca har planer om at sikre Yamal mod den store berømmelse, der har fulgt med hans astronomiske rejse.
Hvad der til gengæld står klart er, at det kan vise sig at være nødvendigt. Alle øjne er nemlig rettet mod den 17-årige stjerne, hvilket i værste fald kan få store konsekvenser for ham.