6 tidligere Barca-spillere, som vi ikke kan tro stadig spiller i 2024

Nyheder
onsdag, 11 september 2024 kl. 18:29
romario
Barcelona har haft mange spillere gennem de sidste to årtier - nogle har gjort det rigtig godt, mens andre var mindre bemærkelsesværdige.
Der er en række spillere, der tidligere har båret en Blaugrana-trøje, som du måske bliver overrasket over stadig spiller i 2024.
Nogle af spillerne på denne liste er Barcelona-legender, hvis karrierer har varet ved, mens andre kun har spillet et par kampe for Barca, før de besluttede sig for at fortsætte karrieren et andet sted.
Her er seks tidligere Barcelona-spillere - eksklusive Lionel Messi, Sergio Busquets eller Luis Suarez - som vi ikke kan tro stadig spiller professionelt fodbold.
Romario  
Noget af det vildeste i 2024, som du måske ikke er klar over, er, at den 58-årige Romario er tilbage som professionel fodboldspiller.
Romario vandt VM i 1994 med Brasilien og havde en karriere, der strakte sig over tre årtier, hvor han scorede næsten 700 mål og spillede for blandt andre PSV Eindhoven, Barcelona og Valencia.
Han lagde støvlerne på hylden i november 2009 og blev valgt til senator for Rio de Janeiro i 2014.
Men i april 2024 bekræftede den brasilianske angriber på sociale medier, at han havde registreret sig som spiller for America-RJ. Det er en klub i anden division fra Rio, hvor han også er præsident. Det skriver Planet Football.
Motiveret af ønsket om at spille sammen med sin 30-årige søn Romarinho var han ubrugt indskifter i en 2-0-sejr mod Petropolis - hvilket er det tætteste, han indtil videre er kommet på at spille.
Pepe Reina 
Han er 42 år gammel, men Reina er ikke engang den ældste aktive spiller på denne liste. Det vidner om, at fodboldverdenen har forandret sig meget med tiden.
Den tidligere spanske landsholdsmålmand er netop vendt tilbage til Italien til endnu en sæson, hvor han spiller for Cesc Fabregas' nyoprykkede Como.
Han har spillet hvert minut af deres 2024/25-sæson indtil videre.
Arturo Vidal
Som en del af Chiles gyldne generation, der vandt to Copa America-titler i træk, repræsenterede Vidal klubber som Juventus, Bayern og Inter samt Barcelona i sine bedste år i Europa.
Efter at have vundet Serie A med Inter forlod han Barca i 2020 og vendte tilbage til Sydamerika, hvor han skrev under på en kontrakt med Flamengo - og vandt Copa Libertadores.
I en alder af 37 år vendte han tilbage til sin barndomsklub Colo-Colo i en af fodboldens mere romantiske overgange.
Cristian Tello
Efter at være vendt tilbage til Barcelona fra Espanyol i sin ungdom, hvor han senere slog igennem på førsteholdet, scorede Tello i sin Champions League-debut i en 7-1-sejr over Bayer Leverkusen i 2012.
Men Tello blev aldrig fast starter, da Barcelona havde det ikoniske Messi-Suarez-Neymar-angreb, hvilket efterlod ham uden mange chancer for at imponere på banen.
Efter lejeophold i Porto og Fiorentina forlod han klubben for at skrive under med Real Betis i 2017. I en alder af 33 år spiller angriberen i Saudi-Arabien for Al-Orobah.
Martin Caceres
Caceres spillede 23 gange for Barcelona i Pep Guardiolas første sæson som træner, før han fortsatte sin underlige karriere, hvor han skiftede frem og tilbage mellem Juventus og flere andre klubber.
Efter et kort ophold i Spanien med Levante, skiftede Caceres til MLS i 2022, hvor han nu spiller for LA Galaxy sammen med Maya Yoshida og Riqui Puig.
Martin Braithwaite
Braithwaite er en af de mest interessante personer i fodboldens verden. Den tidligere Middlesbrough- og Barcelona-angriber, der er både mangemillionær og potentielt fremtidig ejer af Espanyol, har for nylig skrevet under med Gremio. Han scorede to gange i sin ligadebut.
Braithwaites nye hold ligger midt i tabellen i Brasileirao, men der er ifølge Planet Football store chancer for, at den tidligere danske landsholdsspiller kommer til at kede sig i den brasilianske liga.