Frenkie de Jong er tilbage efter fem måneder

Nyheder
tirsdag, 17 september 2024 kl. 9:08
frenkie de jong
Frenkie de Jong har ikke været i aktion for Barcelona siden april, men nu er den hollandske midtbanespiller endelig tilbage i træning.
Selv om Barcelona er blevet ramt af endnu et skadesproblem, da nytilkomne Dani Olmo har pådraget sig en skade, er der også positive nyheder om andre spillere.
Ifølge journalisten Victor Navarro deltog midtbanestjernen Frenkie de Jong i holdtræningen mandag, hvilket er en positiv nyhed for Hansi Flick og co.
Frenkie de Jong har været ude af spil siden den 21. april, hvor han pådrog sig en ankelskade i en kamp mod Real Madrid.
Det blev oprindeligt meddelte, at midtbanespilleren kun ville være ude i et par uger, men tingene udviklede sig anderledes.
De Jongs skade har holdt ham ude af spil i næsten fem måneder, og midtbanespilleren blev endda rådet til at overveje en operation. Den 27-årige valgte dog ikke at følge den løsning.
Der har længe været mangel på klarhed omkring hans situation, men i sidste uge kom der rapporter om, at De Jong havde det bedre og nærmede sig en tilbagevenden til træning.
Nu træner midtbanespilleren igen med holdet, selvom det kun er en del af sessionen. Det samme gør sig gældende for Gavi, der også er ved at arbejde sig tilbage til fuld form.
Det er usandsynligt, at De Jong vil være til rådighed med det samme, men hans tilbagevenden til delvis holdtræning er et skridt i den rigtige retning. Det er især tilfældet på grund af de skader, Barcelona har haft på midtbanen.
Flick siges at have stor tillid til den tidligere Ajax-midtbanespiller, og hans tilbagevenden til fuld form vil være en velkommen styrkelse for den catalanske klub.
Der er dog endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvornår han vil være i stand til at spille kamp igen. At han er begyndt at træne med resten af holdet, er dog et skridt i den rigtige retning.