Her kan Lionel Messi vende retur til Barcelona

Nyheder
søndag, 15 september 2024 kl. 19:25
lionel messi
Mange drømmer om at se Lionel Messi i Barcelona igen, og inden længe kan det faktisk blive en realitet.
FIFA har haft svært ved at finde den rette dato for næste udgave af La Finalissima, som skal spilles mellem vinderen af EM, Spanien, og vinderen af Copa America, Argentina.
Det forventes nu, at kampen vil blive afholdt i marts 2026 på grund af det store pres på spillerne og klubberne i 2025. Derfor er kampen udskudt et år fra, hvornår den oprindeligt skulle finde sted.
Med hensyn til spillested vil Sydamerika ikke være vært, selvom den forrige udgave blev afholdt i Europa. Kampen kan derfor blive spillet i Europa igen, og Spanien kan ende med at få en hjemmebanefordel.
Ifølge den argentinske journalist German Carrara (via Mundo Deportivo) har Barcelona foreslået, at den nyrenoverede Spotify Camp Nou skal være vært for den store kamp.
Hvis FIFA godkender dette, kan det give Lionel Messi mulighed for at spille på sin mangeårige hjemmebane en sidste gang.
Det kan også betyde, at den længe ventede duel mellem Messi og Lamine Yamal finder sted i Barcelona, hvilket ville være spektakulært.
Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange Barca-fans, der håber på dette. Der er dog endnu intet officielt meldt ud i dette henseende, hvorfor der naturligvis ikke er nogen garanti for det.
Messi, der i dag tørner ud for Inter Miami, har før udtalt sig om at vende retur til klubben. På grund af hans alder står det dog klart, at det ikke kommer til at være i rollen som spiller.

Lige nu

Mest læste