'Altid en Blaugrana': Viralt billede af Messi viser hans kærlighed til klubben

Nyheder
torsdag, 12 september 2024 kl. 11:30
lionel messi 5
Lionel Messi forlod Barcelona for tre år siden, men Inter Miami-stjernens kærlighed til klubben virker stadig lige så stærk, som den var før.
Lionel Messi chokerede fodboldverdenen, da han forlod Barcelona i 2021, men argentineren har altid gjort det klart, at han ikke ønskede at forlade klubben og ville elske at vende tilbage en dag.
Den 37-årige stjernes evige kærlighed til klubben er igen blevet vist, selvom han i dag spiller for Inter Miami. Et foto er dukket op af Messi i MLS-klubben med en drikkedunk prydet med Barcelonas logo.
Messi har tidligere indrømmet, at Barcelona er hans 'hjem', og at han planlægger at bo i byen igen i fremtiden. Han donerede endda sin seneste Ballon d'Or-pris til Barcelonas museum, selvom han vandt trofæet i sin første sæson hos Inter Miami.
Messi har kontrakt med Miami indtil december 2025 og har antydet, at MLS-klubben bliver hans sidste, inden han lægger støvlerne på hylden. Derfor er der ikke nogen chance for, at han vender tilbage til Barcelona som aktiv spiller.
Messi talte blandt andet om sin kærlighed til Barcelona, efter han modtog sin ottende Ballon d'Or-pris sidste år.
"Selvfølgelig kunne jeg vende tilbage til Barcelona og bo der. Det er klubben, der så mig vokse op, som gav mig alt, og jeg gav den alt. Det er klubben, jeg elsker. Og jeg forsøgte altid at give alt for klubben," sagde han ifølge GOAL.
"Jeg ved ikke, om jeg har meget eller lidt tid tilbage at spille, men jeg vil nyde det. Jeg vil ikke sige mere. Det kunne let ske."
Messi arbejder i øjeblikket på at komme sig efter en skade, som han pådrog sig under Copa America, hvorfor han ikke har været i stand til at spille på det seneste.
Inter Miami-stjernen har ikke spillet siden juni, men forventes at vende tilbage til banen senere denne måned. Inter Miamis næste kamp er på lørdag mod Philadelphia Union.