Agent afslører: Barcelona afviste enormt bud på Lamine Yamal

Nyheder
mandag, 16 september 2024 kl. 10:34
lamine yamal rayo
Lamine Yamal var genstand for stor interesse denne sommer, hvor Barcelona afviste et enormt bud på den unge stjerne.
Agenten Andy Bara har afsløret, at Barcelona afviste et stort bud fra Paris Saint-Germain, der var klar til at hente Lamine Yamal til Paris denne sommer.
Yamal har etableret sig som et af Europas største talenter, siden han fik sin debut i La Liga som 15-årig tilbage i april 2023.
Sidste sæson spillede den 17-årige intet mindre end 50 kampe på tværs af alle turneringer, hvor han scorede syv mål og leverede ni oplæg.
Yamal spillede også en vigtig rolle i Spaniens sejr ved EM denne sommer, hvor han scorede ét mål og lavede fire oplæg i syv kampe i Tyskland.
Efter at have vist sit talent på både klub- og landsholdsniveau, fangede Yamal tilsyneladende opmærksomheden fra de franske mestre PSG, der var klar til at hente ham til Paris.
Bara, der repræsenterer spillere som Dani Olmo og Nacho Fernandez, har hævdet, at PSG afgav et rekordbud på 250 millioner euro (over 1,8 milliarder kroner) for Yamal i det seneste transfervindue.
Fodboldagenten sagde, at Barcelona hurtigt afviste buddet, da klubben ikke ønskede at skille sig af med en af deres mest værdifulde spillere.
"En ting ved jeg med sikkerhed, og det er, at Barcelona afviste et stort bud fra PSG på Lamine Yamal for nogle måneder siden. Aftalen var på omkring 250 millioner euro," sagde han i Podcast Inkubator ifølge Sportsmole.
PSG var tilsyneladende ivrige efter at hente Yamal som erstatning for Kylian Mbappé, der forlod klubben til fordel for Real Madrid i sommer.

Lige nu

Mest læste