Barca vil give Gavi comeback i en af disse to kampe

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 18:29
gavi 4
FC Barcelona er snart klar til at give Gavi sit comeback på banen. De har udset to kampe, der giver mening i forhold til hans genoptræning og fremgang.
Ifølge en nylig rapport fra Mundo Deportivo har FC Barcelonas trænerstab udpeget to kommende kampe, der er blevet vurderet til at være de mest egnede, til Gavis længe ventede comeback.
Konkret er der tale om kampene mod Sevilla den 20. oktober og mod Espanyol enten den 2. eller 3. november. Den omhyggelige planlægning viser klubbens ønske om at få den unge midtbanespiller tilbage på banen på den bedst mulige måde og sikre, at han er i fuld form.
Gavis comeback forventes at give Barcelona et markant løft, da holdet har kæmpet med flere skader denne sæson. Midtbanespilleren har været ude af spil siden november sidste år på grund af en alvorlig knæskade.
Hans fravær har været mærkbart, og hans genoptræning markerer et afgørende vendepunkt for holdet, da han vil tilføre frisk energi og kvalitet. Derfor står det naturligvis også klart, at Hansi Flick ser frem til at kunne trække på det 20-årige talent.
Selvom hans tilbagevenden er længe ventet, er både klubbens lægestab, trænerstab og Gavi selv enige om, at der ikke er nogen grund til at skynde sig efter ti måneders genoptræning. Selvom han er begyndt at træne med holdet, bliver hans genoptræning håndteret med stor forsigtighed.
Det antydes, at Barcelonas stab bevidst har markeret Sevilla- og Espanyol-kampene som ideelle øjeblikke for Gavis tilbagevenden. Kampen mod Sevilla den 20. oktober ses som en potentiel dato, hvis Gavi er i topform på det tidspunkt.
Hvis der dog er behov for mere tid, kan Espanyol-kampen den 2. eller 3. november være et bedre tidspunkt for hans comeback. Disse kampe betragtes som kampe med mindre tryk sammenlignet med andre kampe i samme periode.
Mellem disse to kampe har Barcelona også udfordrende opgør, herunder en Champions League-kamp mod Bayern München den 23. oktober og en vigtig La Liga-kamp mod Real Madrid den 26. eller 27. oktober.
Den høje intensitet og pres i disse kampe anses ikke for at være ideelle til Gavis tilbagevenden. Barcelona fokuserer på at give ham en roligere atmosfære til hans retur, så han kan blive genintegreret på holdet uden unødigt pres.