Barcelona vil belønne Lamine Yamal med ny kontrakt

Nyheder
mandag, 16 september 2024 kl. 14:38
lamine yamal headset
Barcelona har naturligvis ikke lyst til at miste Lamine Yamal. Derfor er de klar til at give ham en ny og forbedret kontrakt.
Barcelona forbereder en ny og forbedret kontrakt ti Lamine Yamal, ifølge Marca. Klubben planlægger at forbedre hans nuværende aftale denne sæson. Når han fylder 18 år i juli næste år, vil de også forlænge kontrakten til 2030.
Siden sin debut sidste sæson under Xavi har Yamal, der har en markedsværdi på 895 millioner kroner, gjort imponerende fremskridt. Hans præstationer har været ekstraordinære, og han har bevist sig som en nøglespiller for holdet.
Yamals bidrag under sommerens EM, hvor han strålede for Spaniens landshold, viste hans store potentiale. Hans nylige præstation i Barcelonas kamp mod Girona er endnu en påmindelse om, hvad han er i stand til
Indtil videre har den 17-årige scoret tre mål og leveret fire oplæg i denne sæson, hvilket er imponerende tal for en spiller i hans alder.
Barcelona anerkender hans ekstraordinære udvikling, og selvom Yamal stadig er teenager, afspejler hans nuværende kontrakt ikke længere hans reelle værdi. Han underskrev sin seneste kontrakt i oktober sidste år, men siden da er han blevet en central figur for klubben.
Hans økonomiske kompensation har haltet efter hans bidrag på banen, da han i øjeblikket tjener omkring 11 millioner kroner årligt, hvilket anses for at være mindre end han er værd, selvom han modtog en bonus for at nå sæsonens mål.
Derfor er Barcelona ivrige efter at forbedre Yamals økonomiske vilkår denne sæson med støtte fra hans agent, Jorge Mendes.
Forhandlingerne er allerede i gang. Det handler dog ikke kun om at øge hans løn, men også at lægge fundamentet til en langsigtet kontrakt, der binder ham til klubben indtil 2030.