Lamine Yamal fik Barca-stjerne til at græde under træning

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 20:31
lamine yamal joan gamper
Lamine Yamal har udmærket sig igen i denne sæson, hvilket han senest gjorde i kampen mod Girona. Men han har vist sit talent længe inden da.
Lamine Yamals navn har været på alles læber efter en sommer, hvor han var med til at føre La Roja til sejr ved EM i Tyskland. Inden da spillede han også en helt fantastisk sæson i FC Barcelona under Xavi Hernandez.
Han har heller ikke tabt pusten i starten af denne sæson, da han allerede har bidraget til 7 mål i kun 5 kampe, hvilket har gjort ham til et sandt mareridt for de defensive spillere i La Liga.
Måske ved ingen bedre, hvor svær han kan være at håndtere, end hans holdkammerat Pau Cubarsi. Han er nemlig gået igennem rækkerne med ham på La Masia, inden de har fået en plads på førsteholdet, hvor de i denne sæson spiller under tyske Hansi Flick.
De to er tætte venner, bor ofte sammen i den spanske landsholdslejr og deler et stærkt bånd. Alligevel fik Lamine Yamal på et tidspunkt Cubarsi til at rive sig i håret.
Bar Canaletes har genfortalt en anekdote fra deres tid på Barcelonas U15-hold, hvor Yamal gav ham så mange problemer under træning, at Cubarsi endte med at græde efter sessionen.
Deres træner forklarede den unge forsvarsspiller, at han ikke skulle bekymre sig, da 'Yamal vil blive en spiller, folk vil tale om' i fremtiden. Han sagde også, at han skulle være stolt af bare at være på samme hold som det spanske vidunderbarn.
Havde det ikke været for Yamals utrolige debut som seniorspiller sidste år, ville Cubarsi utvivlsomt have været i centrum for opmærksomheden på grund af sit eget store gennembrud i den catalanske klub.
Hans tilføjelse til holdet sidste sæson forbedrede Barcelonas forsvar markant, og tidligere på sæsonen leverede han et fremragende oplæg til Raphinha, som hans Barcelona-holdkammerat ville have været stolt af.