Hansi Flick er imponeret: 21-årigt talent har 'overrasket meget' under træning

Nyheder
tirsdag, 17 september 2024 kl. 8:07
hansi flick barca
Hansi Flick er blevet 'meget overrasket' over 21-årigt talent, der endnu ikke har fået spilletid i denne sæson.
Det er kun et spørgsmål om få dage, før Barcelona-fans får lov at se Ansu Fati tilbage i aktion i Blaugrana-trøjen efter over et år.
Det 21-årige La Masia-talent forlod klubben på et lejeophold sidste år, hvor han sluttede sig til Brighton & Hove Albion, men det blev ikke den store succes.
Denne sommer vendte han retur til Barcelona og den unge angriber gjorde et positivt indtryk under træningen, inden en skade satte ham på sidelinjen.
I løbet af den seneste uge er Fati vendt tilbage til træning med resten af holdet og har gennemført en række fulde sessioner, hvorfor han er tæt på at kunne gøre comeback.
Ifølge Sique Rodriguez fra Que T'hi Jugues, er Fati den Barcelona-spiller, der har overrasket Hansi Flick mest under træning.
Som nævnt gjorde den spanske landsholdsspiller store fremskridt før sæsonen, inden han fik sin skade, og Flick samt hans stab skulle være stærkt imponerede over angriberen.
Det ser ud til, at Fati fortsat gør et stort indtryk på den tyske træner, efter at være vendt tilbage til træning med resten af truppen.
Fatis snarlige comeback giver træneren flere muligheder i angrebet, da han kan spille på venstre fløj, som central angriber eller i en sekundær rolle bag Robert Lewandowski.
Tidligere rapporter har foreslået, at Flick planlægger at bruge den 21-årige som 9'er og har stor tiltro til ham.
"Vi er glade for at have ham med os igen. I de kommende uger vil han få en chance, og det er godt for holdet," sagde Flick for nylig om Fati.
"Gavi deltager også i træningen. Det er godt at have begge med. Ja, vi fokuserer på Ansu til torsdag," tilføjede han, og antydede, at den unge spiller kan gøre sit comeback mod AS Monaco.