Hansi Flicks 'urørlige spillere': Fire Barca-stjerner har spillet hvert eneste minut

Nyheder
mandag, 16 september 2024 kl. 17:40
hansi flick joan gamper
I takt med, at Barcelona går ind i en ny fase af sæsonen under Hansi Flick, skal de nøje administrere truppens arbejdsbyrde for at undgå træthed.
Indtil nu har kun fire spillere haft æren af at spille hvert eneste minut af i denne sæson. Disse spillere har gennemført alle 450 minutter i de fem tilgængelige kampe og har etableret sig som Flicks 'urørlige'.
Efter de første fem ligakampe er de eneste spillere, der har været på banen i alle tilgængelige minutter, Marc-Andre ter Stegen, Jules Kounde, Inigo Martinez og Raphinha. Alle andre spillere er blevet udskiftet mindst én gang.
Med Champions League og midtugens kampe i horisonten er det sandsynligt, at kun Ter Stegen ved udgangen af september vil forblive som automatisk starter, da han er uundværlig i sin position som målmand, skriver SPORT.
For Kounde og Martinez skyldes deres konstante deltagelse delvist skader hos Andreas Christensen og Ronald Araujo. Disse skader har skubbet franskmanden og den erfarne spanier ind i mere fremtrædende roller.
For Koundes vedkommende er hans fortsatte betydning også forbundet med, at Joao Cancelo ikke er vendt tilbage til truppen. Under den seneste kamp mod Girona dukkede Hector Fort op mod slutningen, men med Pau Cubarsis indskiftning rykkede Kounde tilbage til en central forsvarsposition.
I mellemtiden har Martinez opnået Hansi Flicks tillid. Hans præstationer har sikret ham en startplads sammen med Cubarsi i forsvaret.
I angrebet er Raphinha den eneste, der har spillet hvert minut. Under Hansi Flick har brasilianeren hævet sit spil til et nyt niveau og viser, at han trives, når han får en følelse af betydning.
Han er kendt for sin arbejdsindsats, intensitet og målfarlighed, men Raphinhas behov for forlænget spilletid var tydeligt i hans præstation på Montilivi. Det logiske skridt ville være at hvile Raphinha snart, men skader og karantæner gør det mere sandsynligt, at han fortsat vil spille.
Da Dani Olmo er ude i de næste fem til seks uger, og Ferran Torres er ude med en karantæne mod Villarreal, er mulighederne i angrebet begrænsede.