Hansi Flick 'stoler på ham': Ung spiller får større rolle i Barcelona

Nyheder
søndag, 15 september 2024 kl. 14:22
hansi flick 10
Hansi Flick har gjort det klart, at han har stor tillid til den unge spiller, der kan se frem til at få en større rolle på førsteholdet.
En af de mest fremtrædende spillere på FC Barcelonas tur i USA var nyindkøbte Pau Victor, der strålede i flere af kampene.
Den 22-årige angriber blev permanent hentet fra Girona denne sommer efter et imponerende lejeophold hos Barca Atletic sidste sæson. Han imponerede med tre mål og et oplæg i tre venskabskampe denne sommer.
Siden sæsonstarten har den spanske angriber dog næsten ikke fået spilletid. Victor har kun spillet seks minutter fordelt på fire kampe - det laveste antal minutter for en markspiller på holdet, hvis man ser bort fra Hector Fort.
Ifølge SPORT vil Victor dog få flere minutter og større betydning for Barcelona i de kommende uger og måneder. På trods af den nuværende situation er han glad for, at en af hans barndomsdrømme er gået i opfyldelse med hans indtræden på Barcelonas førstehold.
Flick har indtil videre vist ham fuld tillid, og hans tid til at skinne på banen vil snart komme, lyder det. De næste tre måneder byder på et tæt kampprogram med svære modstandere og flere kampe hver uge.
Robert Lewandowski, der er 36 år, vil på et tidspunkt få brug for at hvile sig. Når den tid kommer, vil Victor være klar, og Flick har fuld tillid til den unge angribers evner.
Selvom Ansu Fati nu vender tilbage som konkurrent, har Victor vist, at han er en stor ressource for Flick både på kanten og i angrebets centrum. Han venter bare på sin chance.
Der var en del rygter om, at Fati ville blive solgt denne sommer. En skade satte dog en stopper for et eventuelt salg, hvorfor han stadig er at finde i Barcelona.