Barcelona-spillere bakker op: Vil have City-stjerne til klubben

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 14:25
rodri erling haaland
FC Barcelona har været kædet sammen med den store stjerne, som flere af klubbens spillere ønsker at hente til Spanien.
Manchester City-stjernen Erling Haaland er regelmæssigt blevet kædet sammen med et skifte til Real Madrid eller FC Barcelona i løbet af de seneste par år.
Tilbage i juni rapporterede SPORT dog, at Real Madrid kunne ende med at trække sig fra at forsøge at hente den 24-årige nordmand. Det skyldes, at de har haft succes med at hente både Kylian Mbappé og Endrick til deres trup.
Deres konkurrenter i Barcelona bliver nu opfordret til at hente Manchester City-angriberen af deres egen spiller.
Det er blandt andet kommet som en opfordring til Marc Casado under en samtale med Jijantes, der er blevet viderebragt af den spanske avis Mundo Deportivo.
Avisen skriver, at den 21-årige midtbanespiller gerne vil se den catalanske klub gøre en indsats for at bringe den norske landsholdsspiller til Camp Nou.
Tidligere i år udtalte hans klubkammerat Pedri også, at han gerne ville se Haaland i Barcelona. Casado har nu sluttet sig til den spanske landsholdsspiller i at opfordre Barca til at hente City-spilleren i nærmeste fremtid.
"Med henvisning til, hvad Pedri sagde i et andet interview, vil jeg sige Haaland," sagde han.
Tidligere rapporter har antydet, at Haaland har en frikøbsklausul på over 150 millioner euro (1,1 milliarder kroner) i sin kontrakt med den engelske storklub.
Når man tager Barcas økonomiske situation de seneste år i betragtning, er det højst usandsynligt, at de har lyst eller råd til at bruge så mange penge på at hente en ny spiller til klubben.
Angriberen er fortsat med at imponere for Pep Guardiolas hold i denne sæson, hvor han har scoret ni mål i fire ligakampe indtil videre. Derfor er han godt på vej til at sikre sig endnu en Golden Boot, efter sit skifte til den engelske storklub.