Raphinha skal spille i uvant rolle for Barcelona, mens Dani Olmo er ude

Nyheder
onsdag, 18 september 2024 kl. 8:09
raphinha valladolid
Dani Olmo er ude med en skade, hvilket har tvunget Hansi Flick til at bruge Raphinha i en uvant rolle.
I en nylig rapport fra Javier Miguel i den spanske avis AS er det blevet afsløret, at Raphinha kommer til at træde ind i en rolle på midtbanen ved siden af Pedri i Barcelonas kommende kampe mod Monaco og Villarreal.
Den brasilianske kantspiller, som har været i fremragende form i denne sæson, skal spille som indvendig midtbanespiller. Det betyder, at han kommer til at have frihed til at bevæge sig fremad og støtte angrebet.
Selvom Raphinhas primære rolle har været på kanten, har han tidligere spillet på midtbanen under Xavi. Nu forventes det, at Flick kommer til at udnytte hans alsidighed til at styrke midtbanen sammen med Pedri og Marc Casado.
I øjeblikket mangler Barcelona flere nøglespillere på midtbanen. Frenkie de Jong, Fermin Lopez og Gavi er alle utilgængelige. De Jong, som har været ude i fem måneder på grund af en forstuvet højre ankel, er kun for nylig begyndt på delvis træning med holdet.
En dato for hans tilbagevenden er fortsat usikker og afhænger af hans fremgang under genoptræningen. På den anden side forventes Fermin, som pådrog sig en skade for to uger siden, at gøre comeback i næste uge mod Getafe.
Gavi er i de sidste faser af sin genoptræning og forventes at være tilgængelig til udtagelse inden for to uger. Derudover er Dani Olmo også ude i mindst en måned.
I fraværet af disse spillere har Raphinhas imponerende form i starten af sæsonen været et lyspunkt for Barcelona. Den tyske træner planlægger at bruge Raphinha i en rolle på midtbanen, mens Ferran Torres forventes at udfylde positionen på venstre kant.
Under Flicks ledelse er Raphinha blevet en fast starter og har deltaget i alle fem kampe i denne sæson. Hans tilpasningsevne har været en afgørende faktor, da han har spillet både på begge kanter og på midtbanen - ofte med støtte til Robert Lewandowski i angrebet.
Med sin dynamiske tilstedeværelse og fleksibilitet sigter Barcelona mod at opretholde deres stærke præstation i de kommende kampe.