Barcelona har 'overraskende' aftale med Betis om Roque

Nyheder
tirsdag, 17 september 2024 kl. 18:18
vitor roque betis
FC Barcelona sendte denne sommer Vitor Roque til Real Betis på en lejeaftale, men de har overrasket med den aftale, der er indgået.
Vitor Roques sene skifte til Real Betis var en lettelse for mange, der enten håbede på, at angriberen ville genfinde sig selv i Barcelona eller forlade klubben.
Roque, som blev rygtet permanent væk fra den catalanske klub hele sommeren, endte til sidst med at skifte til Real Betis på en lejeaftale.
Den brasilianske spiller har fået en god start på sin karriere i den Sevilla-baserede klub og scorede sit første mål for sin nye klub i den nylige 2-0-sejr over Leganes.
Kort efter Roques imponerende præstation mod Leganes, har Real Betis-ledelsen bekræftet, at de har en option på at købe spilleren ved sæsonens afslutning.
Ifølge SPORT har Real Betis' præsident Angel Haro og sportsdirektør Manu Fajardo bekræftet, at der er en købsoption for Roque næste sommer, hvor de kan købe spilleren permanent for 185 millioner kroner.
Hvis Real Betis aktiverer denne klausul, vil de dog kun eje 80 procent af Roques transferrettigheder. Det betyder, at Barcelona fortsat vil have ret til 20 procent af et fremtidigt videresalg.
Barcelona mente, at denne aftale kunne hjælpe dem med at genindvinde størstedelen af det beløb, de brugte på at hente spilleren i januar i år.
På den anden side har Barcelona ingen tilbagekøbsklausul, hvilket er overraskende, da det betyder, at de ikke kan købe spilleren tilbage til en lavere pris, hvis han skulle overgå forventningerne i Real Betis.
Dette kan give blandede følelser hos Barcelona-fans. På den ene side er der en mulighed for, at klubben kan få en del af deres investering tilbage næste sommer.
På den anden side kan det blive dyrt at hente Roque tilbage til klubben, hvis han får succes i Real Betis denne sæson. Derfor er det også kommet som en overraskelse for mange, at de ikke har fået en tilbagekøbsklausul.

Lige nu

Mest læste