Dani Olmo nærmer sig Zlatan Ibrahimovic og Cesc Fabregas' rekorder

Nyheder
tirsdag, 17 september 2024 kl. 14:13
dani olmo joan gamper
Dani Olmo har fået en rigtig god start på sin tid i FC Barcelona, selvom han ikke var registreret til at spille i sæsonens første to kampe.
Dani Olmo var det eneste store indkøb, som FC Barcelona lavede i sommerens transfervindue. Han har dog allerede vist sig at være en fremragende tilføjelse til truppen, da han ikke har behøvet tid til at tilpasse sig sin nye klub.
I tre optrædener har han scoret tre mål og er hurtigt blevet en integreret del af Hansi Flicks hold. Derfor er skaden, han pådrog sig i kampen mod Girona, et hårdt slag for den tyske træner. Det forventes, at den vil holde ham ude i de næste fire til fem uger.
Trods skaden er der ingen tvivl om, at han har fået en fremragende sæsonstart siden skiftet til Barcelona. Faktisk skriver SPORT, at han var tæt på at nå to meget bemærkelsesværdige navne i Barcelonas historie i ét henseende - og han kan stadig nå dem, når han vender tilbage fra skaden.
Med sine tre mål i tre kampe mod Rayo Vallecano, Real Valladolid og Girona er han tæt på at matche starten på Barcelona-karrieren for henholdsvis Cesc Fabregas og Zlatan Ibrahimovic.
Cesc Fabregas scorede i sine første fire La Liga-kampe efter at have sluttet sig til Barcelona i 2011. Hans mål blev scoret mod Villarreal, Real Sociedad, Osasuna og Valencia.
Zlatan Ibrahimovic scorede på den anden side i sine første fem La Liga-kampe for Barcelona efter sit skifte til den catalanske klub. Disse mål kom mod Sporting de Gijon, Getafe, Atletico Madrid, Racing de Santander og Malaga.
På trods af deres imponerende starter i Barcelona formåede hverken Fabregas eller Ibrahimovic at leve op til de forventninger, de skabte hos klubbens fans.
Forhåbentlig vil dette ikke være tilfældet med Olmo, som heldigvis forventes at fortsætte sin gode form, når han vender tilbage fra sin skade.

Lige nu

Mest læste