Giver opdatering på Olmo: Så længe er han ude

Nyheder
mandag, 16 september 2024 kl. 12:36
dani olmo valladolid
Dani Olmo måtte forlade banen mod Girona med en skade, hvorfor han kommer til at sidde ude i et stykke tid.
Den fremtrædende midtbanespiller hos La Liga-giganten FC Barcelona forventes at misse klubbens debut i Champions League i den kommende uge. Ifølge den spanske avis AS er Olmo ikke i stand til at spille i kampen.
Den offensive midtbanespiller leverede endnu en stærk præstation søndag eftermiddag, hvor den spanske landsholdsspiller scorede et af Barcelonas fire mål i en sejr over rivalerne fra Girona.
Lidt over en time inde i kampen på Estadi Montilivi skabte Olmo dog en smule panik blandt klubbens fans. Dette skete, da Olmo uden bold faldt til jorden og forsigtigt måtte forlade banen.
Hansi Flick har siden bekræftet, at den tidligere RB Leipzig-profil skal gennemgå en række medicinske tests og scanninger mandag for at afgøre omfanget af skaden, hvis der er nogen.
Andre kilder i de spanske medier dog sikre på, at Olmo kommer til at sidde ude i et stykke tid. Ifølge Barca-insider Javier Miguel fra førnævnte AS koster det ham kampen mod Monaco.
"Der er ingen skade, men derimod en overbelastning i baglåret. En forhindring, der vil holde Olmo ude i syv til ti dage, så hans deltagelse i Champions League-åbningen mod Monaco på torsdag er helt udelukket," sagde han.
Midtbanespilleren er også tvivlsom til Barcelonas næste La Liga-kamp mod Villarreal, der bliver spillet om en uge.
Det er naturligvis et hårdt slag for Hansi Flick, der var ivrig efter at hente Olmo. Den spanske stjerne har da også været en afgørende spiller siden sin ankomst i klubben denne sommer.