Barca-stjerne gik direkte i træningscenteret efter Girona-kamp

Nyheder
tirsdag, 17 september 2024 kl. 11:11
jules kounde robert lewandowski
Efter at have spillet hele kampen mod Girona, hvor Hansi Flicks tropper vandt 4-1, gik han direkte i træningscenteret.
Barcelona-stjernen fortsatte med at vise sin dedikation efter holdets seneste kamp mod Girona, hvor Hansi Flick kunne se sine tropper besejre de lokale rivaler med 4-1.
Jules Koundé leverede endnu en stærk præstation søndag aften, men det var ikke alt. Han fik en startplads i det catalanske derby mod Girona og leverede en solid indsats, der var med til at sikre den overlegne 4-1-sejr.
Men Koundés sluttede ikke sin arbejdsdag ved slutfløjtet på Estadi Montilivi. Derimod mente han, at han havde både tid og overskud til også at gennemføre en omgang styrketræning efter opgøret.
Som det fremgår af en video delt af Alejandro Balde på Instagram, tog den tidligere Sevilla-spiller direkte ned i fitnesscenteret ved sin tilbagevenden til Ciutat Esportiva Joan Gamper.
Dette er faktisk ikke usædvanligt for Koundé, hvis arbejde både på og uden for træningsbanen har båret frugt de sidste 12 måneder.
Det kan også være endnu et signal på, at Flick har formået at indføre mere disciplin i truppen. Det er noget, som den tyske træner har fået stor ros for efter at have taget over efter Xavi Hernandez.
Hidtil ser det ud til at have været en god beslutning, da han har vundet sin første fem kampe i spidsen for Barcelona. Det betyder, at de har 15 point efter fem kampe i La Liga.
Derfor har de også slået et hul ned til rivalerne fra Atletico Madrid og Real Madrid, der begge har 11 point efter fem kampe. De har hver især vundet tre kampe og spillet to uafgjort, hvorfor Barcelona har formået at slå et hul tidligt på sæsonen.
Næste opgave bliver opgøret mod AS Monaco i Champions League, hvor Barcelona har haft det svært de seneste sæsoner under Xavi.