Hansi Flick hylder Barca-stjerne: "Han gjorde forskellen"

Interviews
mandag, 16 september 2024 kl. 11:35
hansi flick vallecano
Barcelona-træner Hansi Flick har hyldet den unge stjerne efter sejren over Girona søndag eftermiddag.
Hansi Flicks drømmestart som træner for FC Barcelona fortsatte søndag eftermiddag, da de catalanske giganter slog de lokale rivaler fra Girona med 4-1 på udebane på Estadi Montilivi.
Det var en hård test for Blaugrana, da de tabte begge deres kampe mod Girona sidste sæson.
Men Flicks hold gjorde det betydeligt lettere for sig selv søndag, da Lamine Yamal gav dem en føring på to mål med to flotte scoringer inden for syv minutter efter cirka 30 minutters spil.
Tidligt i anden halvleg scorede Dani Olmo sit tredje mål i tre kampe og gjorde det til 3-0, inden Pedri tilføjede et fjerde mål og påførte Girona yderligere smerte. Cristhian Stuani scorede senere et trøstemål for hjemmeholdet.
Yamal leverede endnu en fantastisk præstation, og Flick talte rosende om den 17-årige vidunderdreng efter opgøret.
"Han gjorde forskellen. Han presser rigtig godt, og det er meget vigtigt. Det er vigtigt, at alle presser oppe foran. Den kombination af talent og pres er rigtig godt for os. Lamine spillede rigtig godt, og vi udnyttede de chancer, vi havde," sagde han ifølge Barca Universal.
Den tyske træner talte også om Pedris fejring af sit mål ved sidelinjen, hvor han afslørede, at det åbenbart var aftalt på forhånd.
"Hvis han vil spille, skal han fejre med mig," sagde han med et grin, og fortsatte:
"Han fortalte mig, at han ville score et mål i dag, og derfor kom han hen for at fejre med mig."