3 spillere Hansi Flick kan erstatte skadede Dani Olmo med

Nyheder
mandag, 16 september 2024 kl. 18:41
dani olmo fejring
Barcelona har fået endnu et skadesproblem tidligt i 2024/25-sæsonen, da Dani Olmo står overfor en længere pause på grund af en skade.
Olmo pådrog sig en baglårsskade under Barcelonas 4-1-sejr over Girona søndag eftermiddag. Selvom det først blev antaget, at han kun ville være ude i kort tid, viser det sig nu, at skaden er værre.
Faktisk forventes Olmo at være ude i fire til fem uger, hvilket betyder, at han vil misse mindst de næste seks kampe, som Barcelona skal spille inden landsholdspausen i oktober.
I betragtning af, at den 26-årige har været i storform før skaden med tre mål i tre kampe, vil hans fravær være et hårdt slag for Barcelona. Men Hansi Flick har spillere til rådighed, der kan hjælpe med at udfylde hullet - dog vil det kræve nogle taktiske justeringer.
Ferran Torres er den bedst placerede spiller til at starte mod AS Monaco denne uge i stedet for den skadede Dani Olmo. Spanieren kan blive brugt på venstre fløj, mens Raphinha kan flyttes ind centralt, ligesom i de første to La Liga-kampe.
En mere direkte erstatning for Olmo ville være Pablo Torre. Selvom han ikke har fået spilletid i denne sæson, stoler Flick på den 21-årige midtbanespiller og blokerede et lejeophold denne sommer.
En anden mulighed i Olmos fravær kunne være Ansu Fati, som er vendt tilbage efter sin skade. Fati kan spille på venstre fløj, mens Raphinha opererer centralt. Det vil dog være et sats for Flick, da Fati endnu ikke har fået spilletid i denne sæson.