Spillerbedømmelser efter kamp mod Getafe: Lamine Yamal topper igen

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 9:02
robert lewandowski lamine yamal
Barcelona mødte onsdag aften Getafe på Estadi Olímpic de Lluís Companys, hvor de håbede at forlænge deres sejrsstime i La Liga til syv kampe i træk.
Som mange af opgørene mellem de to hold i de seneste år, blev de 90 minutter på Montjuic en hårdt tilkæmpet kamp fyldt med intensitet, hvor to forskellige spillestile tørnede sammen på banen.
Hansi Flicks mandskab startede relativt langsomt og var under pres i kampens indledende fase. Robert Lewandowskis åbningsmål ændrede dynamikken og bragte kontrollen tilbage til Barcelona.
Anden halvleg var igen tæt, hvor ingen af holdene fik mange chancer for at score. I sidste ende holdt den catalanske klub fast i deres føring og sikrede sig deres syvende sejr i træk.
Her er spillerbedømmelser fra Barcelona vs Getafe:
Inaki Pena: 7
I sin første start for Barcelona denne sæson, var La Masia-profilen solid i sine redninger, men virkede til tider usikker - måske på grund af nerver. Lavede en redning og havde en afleveringsprocent på næsten 95%.
Jules Kounde: 9
På få år er Kounde gået fra at være midterforsvarer til en af verdens bedste højrebacks, og hans præstation mod Getafe bakker op om dette. Han var både solid defensivt og fremragende offensivt med sin bredde på højrefløjen, hvor han leverede et oplæg til Lewandowskis mål.
Pau Cubarsi: 7
En relativt stille aften for Cubarsi, som ikke blev testet meget defensivt. Komfortabel i distributionen og lavede tre clearinger. Foretog en vigtig indgriben for at forhindre Getafe i at score sent i kampen.
Inigo Martinez: 7,5
Den erfarne forsvarer har taget føringen i Barcelonas forsvar, og hans boldspil var igen fænomenalt. Martinez bidrog væsentligt til opbygningsspillet - især med sine lange pasninger til Kounde.
Alejandro Balde: 7
Balde var den mindre imponerende af de to backs og havde svært ved at føre bolden frem i angrebet. Han klarede sig fint i kombinationsspillet, men manglede slutproduktet i den sidste tredjedel af banen.
Eric Garcia: 7
En solid præstation fra Garcia, der spillede i sin nye rolle som defensiv midtbanespiller. Selvom han ikke var meget involveret defensivt, hjalp hans pasningsspil holdet i opbygningsfasen.
Marc Casado: 8
Er nærmest blevet til en form for klippe på Barcelonas midtbane, hvor han igen havde en fremragende kamp. Han brød ofte Getafes pasningslinjer og vandt bolden tilbage for Barcelona.
Pablo Torre: 7,5
Torre viste stor energi og tilførte meget til Barcelonas angreb. Han spillede som offensiv midtbanespiller og fandt ofte plads mellem linjerne, hvor han samarbejdede godt med Lewandowski og Raphinha.
Yamal var relativt stille i første halvleg, men spillede en vigtig rolle i åbningsmålet. Han var mere direkte og magisk efter pausen og var tæt på at score et fantastisk mål, hvis det ikke havde været for en fremragende redning af David Soria.
Raphinha: 8
Som anfører viste Raphinha passion i hver duel og offensiv bevægelse. Han leverede tre nøgleafleveringer og havde en afleveringsprocent på over 80%. Han misbrugte dog også flere chancer i løbet af kampen.
Barcelonas topscorer udbyggede sin føring i kapløbet om at blive topscorer i La liga med et mål i første halvleg og scorede dermed sit syvende mål i denne sæson. Han var en konstant trussel i boksen og bidrog godt til opbygningsspillet.