Tidligere Arsenal-målmand 'slutter sig til Barcelona' som afløser for Ter Stegen

Nyheder
fredag, 27 september 2024 kl. 9:02
ter stegen barca
Da Marc-Andre ter Stegen er ude resten af denne sæson med en skade, har FC Barcelona indgået en aftale med den tidligere Arsenal-målmand.
Wojciech Szczesny er på vej til at slutte sig til FC Barcelona som målmand efter at have indgået en aftale med den catalanske storklub.
Den polske målmand besluttede sig for at trække sig tilbage efter en periode i Juventus, men er nu klar til at gøre et spektakulært comeback i en af verdens største klubber.
En aftale er indgået mellem de involverede parter, efter en forfærdelig knæskade til førstemålmand Marc-Andre ter Stegen afsluttede hans sæson for tidligt, melder Fabrizio Romano.
32-årige Ter Stegen blev båret ud fra banen under Barcelonas 5-1-sejr over Villarreal, og træner Hansi Flick vidste straks, at det var en alvorlig skade, hvilket han fortalte til DAZN.
Den tyske landsholdsmålmand har revet en sene over, som forbinder knæskallen til skinnebenet, i sit højre knæ og blev undersøgt på et hospital i Villarreal.
Barcelonas muligheder for at hente en afløser har været begrænsede efter en tidligere regelændring, der forhindrede klubber i at hente spillere fra andre klubber, som de gjorde med Martin Braithwaites i 2020.
Szczesny var blandt de få navne, der kunne udfylde hullet mellem stængerne i den spanske storklub, sammen med den tidligere Real Madrid-målmand Keylor Navas.
Barcelona forventes nu at underskrive en officiel aftale med den tidligere Arsenal-målmand, der vandt FA Cup to gange i sin tid i London. De vil give ham en etårig kontrakt, idet han kommer tilbage fra pension.
Et lægetjek forventes nu at finde sted i Spanien senere på ugen, inden han slutter sig til resten af Flicks trup. Klubben får også lov til at betale ham op til 80 procent af Ter Stegens løn på cirka 67 millioner kroner, skriver Daily Mail.
Szczesny annoncerede tidligere i august, at han ville stoppe karrieren, efter at hans kontrakt med Juventus blev gensidigt ophævet i slutningen af sidste sæson.
Den 34-årige, der har spillet 84 landskampe for Polen, har optrådt 200 gange for Juventus over syv år, efter han blev hentet i Arsenal.