Hansi Flick med kritisk krav til Barcelona-truppen inden kampen mod Real Madrid

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 21:14
hansi flick getafe 2
Barcelona-træner Hansi Flick er fast besluttet på at holde holdets momentum i gang, da de sigter mod at holde sig øverst i ligaen, mens de nærmer sig det længe ventede El Clasico.
Ifølge den spanske avis SPORT presser Hansi Flick sine spillere til ikke kun at fastholde deres føring i toppen af tabellen, men også til at opretholde deres perfekte start på sæsonen.
Barcelona har været i fremragende form og vundet deres seneste seks ligakampe. I denne periode har de scoret 22 mål. Disse statistikker giver selvtillid, men Flick kræver endnu mere af sin trup.
Den tyske træner har gjort det klart for sine spillere, at der ikke er plads til selvtilfredshed. Hans mål er, at Barcelona skal gå ind til kampen på Santiago Bernabeu den 26. oktober som ligaens førerhold.
For at opnå dette har Flick understreget, at holdet skal fortsætte med at vinde uden at være afhængige af andre holds resultater. Kun en fuld pointgevinst vil sikre, at de forbliver i toppen af tabellen.
Selvom Flick fortsat er meget praktisk i sin daglige tilgang, er El Clasico mod Real Madrid naturligvis en afgørende kamp i hans kalender. Han ved, at denne kamp kan blive et vendepunkt i sæsonen, forudsat at Barcelona opretholder deres fokus i de øvrige kampe.
Han forstår, at enhver form for tab af koncentration kan undergrave deres titelambitioner. Derfor har han gjort det klart for sine spillere, at det på ingen måder må komme til at ske.
Flick er fuldt ud klar over udfordringen og har været meget direkte med sine spillere: de skal sikre sig det maksimale antal point i kampene op til El Clasico. Dette inkluderer sejre over Osasuna og Alaves samt tre point mod Sevilla efter landskampspausen.
Hvis Barcelona kan klare dette, vil de gå ind i El Clasico-kampen med 10 sejre ud af 10 og som ubesejret tophold, hvilket vil sende et stærkt signal til resten af ligaen.