Hvor er de nu? Barcelonas tre FIFA 15-wonderkids et årti senere

Nyheder
onsdag, 25 september 2024 kl. 20:11
cristian tello
FC Barcelona havde flere talenter i truppen, da FIFA 15 blev udgivet, men hvor befinder de sig henne i dag?
FC Barcelona var ved at tage hul på en af deres bedste sæsoner nogensinde, da FIFA 15 blev udgivet - men hvordan er det gået med deres tre wonderkids i spillet i løbet af det seneste årti?
Ledet af angrebstrioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez vandt Barca deres anden treble og virkede stort set ustoppelige på vejen dertil. Alt dette skete samtidig med, at de havde nogle lovende unge spillere i deres rækker.
Ved at bruge SoFIFA har Planet Football fundet Barcas tre wonderkids fra FIFA 15 og tjekket, hvor de hver især er havnet henne i dag.
Munir
Alle tegn pegede på, at Munir ville blive en stjerne i Barcelona, da han brød ind på førsteholdet den følgende sæson, hvor de vandt treble. Her endte han med at score fem mål i Copa Del Rey i 2015/16-sæsonen.
Men angriberen stagnerede efter en lovende start og forlod til sidst klubben i 2019 efter en række lejeophold. Han fik en enkelt kamp for det spanske landshold i 2014, men skiftede siden nationalitet til Marokko et år senere og har spillet 11 kampe for deres landshold.
Munir spiller i øjeblikket for det nyoprykkede hold Leganes.
Rafinha
Ikke at forveksle med deres nuværende brasilianske stjerne eller den tidligere Bayern-back, er denne Rafinha lillebror til Thiago. Midtbanespilleren tilbragte ni år i Barcas rækker, men nød kun sporadisk en plads i startopstillingen og havde flere lejeophold undervejs.
Han forlod klubben permanent i oktober 2020, hvor han underskrev en treårig aftale med PSG, men havde også her svært ved at få spilletid. Rafinha er i øjeblikket uden klub efter at have forladt Qatar-klubben Al-Arabi denne sommer.
Cristian Tello
Efter at være vendt tilbage til Barcelona fra Espanyol i sin ungdom og brudt igennem til førsteholdet efter en succesfuld periode på Barcelona B, scorede Tello i sin Champions League-debut i en 7-1-sejr over Bayer Leverkusen i 2012.
Men angriberen formåede aldrig rigtig at slå igennem på Camp Nou, da Barcelona havde deres ikoniske Messi-Suarez-Neymar-trio, hvilket efterlod ham med kun en lille chance for at få succes i klubben.
Efter lejeophold hos Porto og Fiorentina forlod han klubben for at skrive kontrakt med Real Betis i 2017 i en handel til 4 millioner euro. I en alder af 33 år spiller han i Saudi-Arabien for Al-Orobah.