Tidligere Barca-målmand villig til at afløse Ter Stegen: "Hvis Barcelona vil have mig"

Nyheder
tirsdag, 24 september 2024 kl. 16:23
marc andre ter stegen
Den tidligere FC Barcelona-målmand har afsløret, at han er villig til at afsløre den skadede Marc-Andre ter Stegen i målet.
Efter Marc-Andre ter Stegens knæskade, der med stor sandsynlighed har sat en stopper for hans sæson, overvejer FC Barcelona at hente en erstatning til at stå mellem stolperne i målet.
Klubben har endnu ikke et klart transfermål, og de vurderer deres muligheder. De kan enten hente en målmand på en fri transfer med det samme eller vente til transfervinduet i januar for at hente en spiller fra en anden klub.
Mens begge muligheder bliver taget op til overvejelse, har en tidligere Barcelona-målmand tilbudt sine tjenester til klubben.
Den tidligere Barcelona- og Chile-målmand Claudio Bravo har nemlig udtalt, at han er villig til at komme tilbage fra sin nylige pension, hvis klubben henvender sig. Bravo annoncerede officielt sin pensionering for mindre end en måned siden, efter en periode hos Real Betis.
Den tidligere chilenske landsholdsspiller har dog erklæret, at han ville være klar til at vende tilbage, hvis Barcelona har et ønske om at give ham en kontrakt.
"Hvis Barcelona vil have mig, vil jeg være klar til at komme ud af pension," sagde han til WinWin All Sports ifølge Fabrizio Romano.
Bravo tilbragte to sæsoner i Barcelona, hvor han ankom fra Real Sociedad i 2014, før han i 2016 skiftede til Manchester City. I løbet af denne periode spillede chileneren 75 kampe, hvor han holdt rent bur i 43 kampe og vandt otte trofæer, inklusive den historiske treble i sin debutsæson.
Den 41-årige har tidligere udtalt, at han og Ter Stegen ikke altid så øje til øje under deres tid sammen i Barca. Han er dog åben for at vende tilbage fra pensionen for at hjælpe den catalanske klub, hvis de ønsker det.