Ter Stegen træffer drastisk beslutning efter kritik

Nyheder
søndag, 22 september 2024 kl. 18:50
ter stegen barca
Marc-Andre ter Stegen har været udsat for en del kritik de seneste dage. Det har fået ham til at træffe en drastisk beslutning.
Barcelona-målmand Marc-Andre ter Stegen er kommet under intens kritik efter en kostbar fejl i Champions League-kampen mod AS Monaco.
Målmandens dårlige aflevering til Eric Garcia førte til, at forsvarsspilleren blev udvist, da han blev tvunget til at begå et frispark på Takumi Minamino kun få meter udenfor feltet - og dermed forhindrede en oplagt scoringsmulighed.
Med kun 10 mand tilbage på banen var Barcelonas forsvar meget hæmmet, og Monaco bragte sig foran blot fem minutter efter Garcias røde kort. De vandt kampen 2-1.
Fejlen har udløst betydelig kritik fra Barcelona-fansene, hvor en stor del af skylden er blevet rettet mod den tyske målmand for hans dårlige beslutningstagning.
Tilbageslaget har også bredt sig til sociale medier, hvor fans i massevis har udtrykt deres utilfredshed i kommentarerne på Ter Stegens Instagram-opslag. Mange har endda argumenteret for, at han bør udelades fra holdet.
Målmanden delte for nylig et billede af sig selv, mens han nød America's Cup i Barcelonas havn, men bølgen af negative kommentarer tvang ham til at træffe en drastisk beslutning.
Ter Stegen har ifølge Barca Universal deaktiveret kommentarerne på sit seneste opslag, hvilket understreger, at han ikke føler sig godt tilpas med den måde, fansene reagerede på hans seneste fejl.
Situationen markerer endnu et svært kapitel for Ter Stegen, der er en af de mest erfarne spillere på holdet og derfor er nødt til at tage ansvar for sine fejl. Men efter Monaco-kampen tog Ter Stegen ikke det fulde ansvar og hævdede, at fejlen skyldtes en misforståelse mellem ham og Garcia.
Kun tiden vil vise, hvordan denne situation udvikler sig - især da Barcelona forbereder sig på endnu en vigtig kamp mod Villarreal søndag. Det er derfor afgørende, at den tyske målmand formår at hæve sit niveau til denne kamp.

Lige nu

Mest læste