Robert Lewandowski afviste vanvittig årsløn for at blive i Barcelona

Nyheder
fredag, 20 september 2024 kl. 19:13
robert lewandowski 4
Robert Lewandowski havde chancen for at forlade FC Barcelona denne sommer, men valgte at afvise et meget lukrativt tilbud.
Robert Lewandowski blev angiveligt tilbudt en løn på 60 millioner euro (450 millioner kroner) om året for at forlade Barcelona i sommerens transfervindue, men den erfarne angriber gjorde det klart, at han ikke ønskede at afslutte sin tid i Camp Nou.
Den 36-årige skiftede til Barcelona fra Bayern München i juli 2022, og han har repræsenteret den catalanske klub 100 gange, hvor han har scoret 63 mål og lagt op til yderligere 19 mål.
Sidste sæson præsterede Lewandowski at bidrage med 26 mål og ni oplæg i sine 49 kampe på tværs af alle turneringer, men der har tidligere i år været spekulationer om hans fremtid.
Den polske landsholdsspiller har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, men der er dog mulighed for en forlængelse på yderligere et år. Det blev hævdet, at Barcelona var åbne for et salg.
Ifølge Carrusel Deportivo tilbød en unavngiven saudiarabisk klub Lewandowski en løn på 60 millioner euro om året, men han afviste hurtigt det lukrative tilbud.
Lewandowski har været i imponerende form under Hansi Flick i de tidlige faser af den nye sæson, hvor han har scoret fire mål og leveret to oplæg i fem La Liga-kampe.
Den erfarne angriber skulle være interesseret i et skifte til Saudi-Arabien før afslutningen på sin karriere, men han er ikke klar til det endnu.
"Jeg kender Robert (Lewandowski, red.) rigtig godt. Jeg tror ikke, han er vendt tilbage i form, for sådan har jeg altid set ham som spiller," sagde Flick til DAZN sidste måned.
"Jeg er glad for ham, da det ikke kun er mål, han scorer. Det er også hans kollektive indsats, hans evne til at presse højt og meget effektivt."
"Fysisk er han 100%. Han er en total professionel, der tager sin fitness meget alvorligt. Han ved, hvordan man håndterer pres, og vi så det efter udligningen i anden halvleg. Han er en fantastisk spiller."