tirsdag, 24 september 2024 kl. 14:20
dani olmo valladolid
FC Barcelona har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og har blandt andet være nødt til at sige farvel til Dani Olmo.
I lyset af den måde, Dani Olmo startede sæsonen efter sin ankomst til Barcelona denne sommer, stod det hurtigt klart, at hans fravær ville være et stort slag for holdet.
Den spanske landsholdsspiller scorede i alle sine første tre kampe for klubben, inden han pådrog sig en skade i kampen mod Girona, hvilket vil holde ham ude i mindst fire til fem uger.
Fermin Lopez' skade, sammen med fraværet af Gavi, Frenkie de Jong og Marc Bernal, har betydet, at Hansi Flick har haft meget begrænsede muligheder på midtbanen.
I Champions League-opgøret mod AS Monaco i sidste uge valgte Flick at flytte Pedri op i en rolle som 10'er, mens Marc Casado og Eric Garcia udgjorde den defensive midtbane.
Men søndag ændrede Flick tingene og flyttede Pedri tilbage til en dybere rolle på midtbanen, mens han gav Pablo Torre sin første start i sæsonen, og den unge spiller greb sin chance.
Faktisk trivedes den 21-årige Torre, der spillede som offensiv midtbanespiller, mod Villarreal. Det var den tidligere Racing Santander-stjerne, der leverede en fremragende aflevering til Robert Lewandowski og satte ham op til det første mål.
Selvom han lavede et par fejl i begyndelsen af anden halvleg, satte den spanske U21-landsholdsspiller sit præg på kampen med et flot mål i det 58. minut, hvor han gjorde det til 3-1 og reelt afgjorde kampen.
Torre havde indtil videre kun spillet omkring 20 minutter i hele sæsonen, men da han endelig fik chancen fra start, viste den unge midtbanespiller sin kvalitet og evne til at gøre en forskel.
Efter kampen udtrykte Torre sin glæde over endelig at få en startplads, men understregede også vigtigheden af at fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde kontinuitet på holdet.
"Det daglige arbejde er vigtigt, så det kan ses i kampene. Selvom vi ikke er så vigtige, som vi gerne ville være, giver vi alt og forsøger at være forberedte. Vi skal fortsætte med at arbejde hver dag, for chancerne kommer, når de kommer," sagde han ifølge Mundo Deportivo.
På trods af en stærk præstation insisterede Torre på, at han kunne meget mere og skal forbedre sig i løbet af denne sæson.
"Jeg mener, at jeg kan være meget bedre, men til sidst er jeg glad for de minutter, jeg har spillet. At spille for Barca er en drøm, og jeg er glad," sagde han.