Hansi Flick sender en 'klar' advarsel til Ter Stegen efter fejl mod Monaco

Nyheder
søndag, 22 september 2024 kl. 20:51
hansi flick 10
Marc-Andre ter Stegen har fået massiv kritik for sin fejl mod AS Monaco, og nu har Hansi Flick også sendt en 'klar' advarsel til den tyske målmand.
Hansi Flick har afsløret, at han har givet målmand Marc-Andre ter Stegen 'klare ordre' for at sikre, at der ikke sker en gentagelse af den kostbare fejl i Barcelonas 2-1-nederlag til AS Monaco.
En forkert aflevering førte til et tidligt rødt kort til Eric Garcias i Barcelonas første kamp i denne sæsons udgave af Champions League - en hændelse, som Flick indrømmede var med til fuldstændigt at ændre kampen mellem de to hold.
Ter Stegens præstation har tiltrukket intens kritik på de sociale medier. Flick var dog villig til at give sin støtte til den tyske målmand, men han erkendte også, at sådanne fejl ikke må gentage sig.
"At spille med fødderne er en af Ter Stegens styrker - ud over blot at redde skud. Han kan håndtere bolden med fødderne, og det er en del af vores spillestil. Det begynder med Ter Stegen i målet," sagde Flick ifølge 90min efter kampen mod Monaco.
"Fejl er menneskelige. Vi skal lære af dem, og vi har analyseret det. Jeg håber, at jeg har givet ham klare instrukser, så det ikke sker igen. Og jeg håber, det ikke vil ske."
Ter Stegen indrømmede sin rolle i Garcias udvisning og udtrykte, at han havde det dårligt med situationen.
"Jeg har det dårligt på hans vegne," sagde Barcelonas målmand efter opgøret i Champions League.
"Vi spillede 80 minutter med én spiller i undertal. Det burde ikke ske, men sådan er fodbold. Det gør ondt at tabe, men vi gav vores bedste. Vi ville i det mindste have et point. Til sidst lukkede vi et mål ind, som vi ikke fortjente på det tidspunkt."

Lige nu

Mest læste