Barcelona lider hårdt slag i jagten på tidligere spiller

Nyheder
lørdag, 21 september 2024 kl. 18:46
oscar mingueza joao felix
Der har været en del rygter om, at FC Barcelona arbejder på at hente ham retur. Nu er de dog blevet ramt af et tilbageslag i denne forbindelse.
Oscar Mingueza har været en af de mest iøjnefaldende spillere i de første uger af La Liga-sæsonen i år. I fem kampe har den 25-årige forsvarsspiller scoret to mål og leveret tre oplæg, hvilket placerer ham på en delt tredjeplads for flest målbidrag i hele ligaen.
Forståeligt nok har Minguezas gode form ført til rygter om hans fremtid, og en mulig tilbagevenden til Barcelona er blevet nævnt i flere spanske medier.
Specifikt har der været flere rapporter om, at den catalanske klub skulle have en tilbagekøbsklausul, som skulle gøre det muligt for dem at hente ham retur for 9 millioner euro. Det svarer til cirka 67 millioner danske kroner.
Men nu har Celta Vigo-sportsdirektør Marco Garcés afvist, at dette skulle være tilfældet. Det skete under et pressemøde torsdag, skriver den spanske avis AS.
"Barcelona har en forkøbsret og 50% af et fremtidigt salg. De har ikke en tilbagekøbsret," sagde han.
Garcés kommenterede også Iago Aspas' situation. Den rutinerede angriber er uden kontrakt i Celta ved slutningen af sæsonen, men han vil få muligheden for at få en ny kontrakt – hvis det er hans ønske.
"Han vil spille hos os, så længe han ønsker det. Vi har givet ham en åben invitation til at indlede forhandlinger," lød det.
Såfremt det er et ønske for Barca at hente Mingueza tilbage, er det naturligvis et hårdt slag, at de ikke har sikret sig en tilbagekøbsklausul i hans kontrakt.
Det betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre. Derimod betyder det, at de sandsynligvis er tvunget til at betale en højere pris for at hente ham tilbage til Camp Nou. Barca har dog ikke bekræftet, at de skulle have en interesse i dette.