Frygter skader: Barcelona holder nøje øje med ungt talent

Nyheder
fredag, 20 september 2024 kl. 15:10
pau cubarsi 2
FC Barcelona er allerede hårdt ramt af skader, og de frygter, at det kan blive værre. Derfor holder de et nøje øje med det unge talent.
FC Barcelona er allerede blevet hårdt ramt af flere skader i løbet af de første uger af sæsonen. Spillere som Dani Olmo, Fermin Lopez og Marc Bernal er alle ude med skader. Sidstnævnte har endda været nødt til at se i øjnene, at hans sæson allerede er slut.
De mange skader har naturligvis skabt problemer for træner Hansi Flick og hans trænerstab. På grund af dette bliver visse spillere nøje overvåget, da de vil sikre, at der ikke kommer flere skader i den spanske trup.
Ifølge SPORT er en af de spillere, der bliver holdt ekstra øje med, Pau Cubarsi. Den 17-årige har startet hver kamp for Barcelona i denne sæson, men er blevet udskiftet efter 60 minutter i tre af sine optrædener.
Årsagen til dette er, at trænerstaben ønsker at sikre bedst muligt, at hans arbejdsbyrde bliver håndteret effektivt og dermed mindske risikoen for, at han ender med at pådrage sig en form for muskelskade..
Barcelonas trænerstab, fysiske trænere og lægestab overvåger specifikt Cubarsi, som ikke havde en fuld sæsonopstart hen over sommeren på grund af hans deltagelse i OL med Spaniens landshold. Det er endnu en grund til, at det netop er ham, der bliver holdt et nøje øje med.
Det er nemt at forstå, hvorfor Barcelona er bekymrede for Cubarsi, da Fermin Lopez har pådraget sig to muskelskader siden sæsonstarten - ligesom den unge forsvarsspiller, deltog han også ved OL i Paris.
I og med, at Cubarsi har været en meget vigtig spiller for Fick, er det naturligvis af høj prioritet at undgå, at han bliver skadet. Der er i forvejen flere skader i den defensive del af truppen, hvorfor Barca ikke har råd til at miste en spiller af hans kaliber.