Fermin Lopez har pådraget sig ny skade

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 10:21
fermin lopez 3
Fermin Lopez var netop tilbage til træning efter sin seneste skade. Nu er han igen på sidelinjen, da han har pådraget sig en ny skade.
Fermin Lopez er blevet ramt af en ny skade, efter at have pådraget sig en skade ved sin tilbagevenden til Barcelona-træning.
Den spanske stjerne vendte tilbage til træning med resten af førsteholdet tirsdag. Derfor var han blevet spået til at være en del af Champions League-truppen mod AS Monaco torsdag aften.
Barcelona har dog bekræftet, at Lopez har pådraget sig endnu en skade og vil være ude de næste tre uger. Derfor står det også klart, at han ikke vil være til rådighed for Hansi Flick, når han skal vælge sin trup til opgøret mod Monaco.
"Under træning i morges (tirsdag, red.) pådrog Fermin Lopez sig en skade i rectus femoris-musklen i højre lår. Han forventes at være ude i omkring tre uger," skriver Barcelona i en meddelelse på de sociale medier.
Det er ikke en gentagelse af hans tidligere skade, men et nyt problem. Det ser ud til, at dette problem kommer til at holde ham ude indtil efter landskampspausen, hvilket er et hårdt slag for Flick og co.
Tyskeren har også mistet Dani Olmo til en skade denne uge, hvilket betyder, at han vil være nødt til at foretage mindst én ændring i sin trup til torsdagens Champions League-kamp mod Monaco.
Flick håber, at resten af hans trup er i stand til at holde sig skadesfri, da den catalanske storklub står overfor et meget travlt kampprogram i de kommende uger. Det gælder både for deres kampe hjemme og i Europa.
Til gengæld har der været en del rygter om, at Ansu Fati vil vende tilbage til truppen i torsdagens kamp. Han har været ude siden starten af sæsonen, da han pådrog sig en skade i forbindelse med forberedelser til denne sæson.