Guti afslører: Denne Barca-spiller ville han hente til Real Madrid

Nyheder
onsdag, 18 september 2024 kl. 20:21
gavi lamine yamal
Real Madrid er fire point efter FC Barcelona i La Liga efter fem kampe, og det er tydeligt, at vejen til at forsvare titlen ikke bliver let.
Hansi Flicks Barcelona har fået en sensationel start på den nye sæson og spiller på alle tangenter. De fire forreste er i topform og leger med modstanderne, mens midtbanen og forsvaret også har leveret solide præstationer.
I et nyligt interview med AS blev Real Madrid-legenden Guti spurgt, hvilken Barcelona-spiller han ville hente til Los Blancos, hvis han frit kunne vælge. Uden tøven nævnte han holdets unge superstjerne, som senest gjorde sig bemærket i 4-1-sejren over Girona.
"Lamine Yamal," lød svaret hurtigt fra den tidligere Real Madrid-spiller.
Herefter blev legenden spurgt, om det 17-årige Barcelona-talent er blandt de tre bedste spillere i verden lige nu.
"Ja. Med det han gør på banen, er han helt sikkert," sagde han og sendte dermed stor ros i retning af den unge kantspiller.
Efter at have imponeret for Spanien ved EM og vundet prisen som turneringens bedste unge spiller, har Yamal fået en helt fantastisk start på den nye sæson, hvor han har været en af Barcelonas bedste spillere.
Den unge spiller har scoret tre mål og lagt op til yderligere fire mål i blot fem kampe denne sæson, hvorfor han var nærmest ustoppelig på højrefløjen. Det er unødvendigt at sige, at han har været et afgørende aspekt af deres positive start.
Yamals nuværende kontrakt med Barcelona udløber i sommeren 2026, men det står klart, at den catalanske klub ikke har i sinde at give slip på ham. De er i fuld gang med at forberede en ny kontrakt til ham, og håber at binde spilleren til denne, når han fylder 18 år.
Selv uden den åbenlyse rivalisering med Barcelona, ville Real Madrid ikke have nogen chance for at hente det unge stortalent i de kommende år, da han gentagne gange har gjort det klart, at han har til hensigt at blive i Catalonien.