Barcelona afslører grøn tredjetrøje til 2024/25-sæsonen

Nyheder
onsdag, 18 september 2024 kl. 17:18
ny barca troeje
Barcelona har lanceret deres nye tredjetrøje til 2024/25-sæsonen. Designet vil blive båret af alle Barca-hold i de respektive turneringer.
Barcelona har lanceret deres helt nye tredjetrøje til 2024/25-sæsonen, som har en dristig grøn farve. De catalanske giganter har startet deres sæson med en fejlfri og ubesejret stime, der placerer dem øverst i La Liga, hvor de er fire point foran rivalerne Real Madrid.
De har allerede båret både deres nye hjemme- og udebanetrøjer i nylige sejre, men vil nu også have en tredjetrøje at trække i. I takt med, at de kæmper gennem et forøget program i Champions League og nationale turneringer.
Den nye trøje har et iøjnefaldende grønt design, som hylder væksten af kvindefodbolden. Selvom trøjen kommer til at blive båret stolt af alle Barca-hold, vil klubbens engagement i deres Primera Division-hold blive repræsenteret med denne stærke nye trøje.
I en erklæring har Barca bekræftet, at trøjen symboliserer 'velstand, vækst og fremgang'. Designet vil også have en lodret Nike-swoosh. Det er også et nyt koncept, der også repræsenterer kvindefodboldens fremgang.
"En af de nye funktioner ved denne kraftfulde grønne trøje er, at Nike-logoet - brandet, der har klædt klubben siden 1998 - har en dobbelt lodret Blaugrana-swoosh, som repræsenterer acceleration af kvindefodbolden og hvordan Barca er en ledende eksponent på verdensplan takket være holdets sportslige præstationer og deres unikke spillestil," lyder det fra klubben.
Designet er også blevet lanceret sammen med kampagnen 'Together We Rise' - som inkorporerer historiske bedrifter, mens fremtiden fejres.
Barcas helt nye tredjetrøje er allerede tilgængelig i deres egen webshop. Hvis du vil have fingrene i en sådan trøje, er der derfor mulighed for dette allerede nu.
Hvis du ønsker at købe den hos en dansk forhandler, vil der også være flere danske forhandlere, der får den på lager. Hvornår trøjerne er klar til afsendelse herfra, vides dog ikke.