Barcelona vil give Unai Hernandez ny kontrakt og forfremme ham til førsteholdet

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 16:27
unai hernandez
FC Barcelona er ikke blot klar til at give Unai Hernandez en ny kontrakt. De er også indstillet på at forfremme ham til førsteholdet.
Barcelona planlægger angiveligt at forlænge den 19-årige midtbanespiller Unai Hernandez' kontrakt og derefter forfremme ham til førsteholdet. Derfor kan det ende med, at han i denne sæson kommer til at stå til rådighed for træner Hansi Flick.
Unai har imponeret hos Barca Atletic og scorede et hattrick i deres opryknings-semifinale sidste sæson. Han var også en del af klubbens tur til USA, hvor han formåede at imponere Flick.
Ifølge Jijantes ønsker Barcelona at forlænge hans kontrakt, som udløber næste sommer, inden årets udgang. Det handler naturligvis om, at de har et ønske om at sikre hans fremtid i klubben.
Planen er også at inkludere ham i førsteholdets dynamik, og han skal følge i fodsporene på unge stjerner som Marc Casado og Lamine Yamal.
Barcelona mødtes med hans agenter denne uge på Ciutat Esportiva for at tale om hans fremtid og deres planer om at beholde ham i klubben.
Der har været interesse for Unai fra andre klubber i de seneste måneder, men det ser ud til, at han kun er interesseret i at blive og forsøge at slå igennem på Barcelonas førstehold.
Med andre ord, så er der ikke nogen udsigt til, at Barca skal være bange for at miste ham. Ikke desto mindre ønsker de at få ham til at skrive under på en ny kontrakt hurtigst muligt, så de har garanti for det.
Den 19-årige stjerne blev hentet i Girona i 2022, og siden da har han været en del af Barca Atletic. Her har han imponeret i en sådan grad, at den spanske klub er klar til at belønne ham med en plads på førsteholdet, lyder det.