Barcelona overrasker med beslutning om Frenkie de Jong

Nyheder
mandag, 23 september 2024 kl. 20:08
frenkie de jong 3
Der har været mange rygter om Frenkie de Jong, men nu viser det sig, at Barcelona har truffet en overraskende beslutning.
Barcelona har fået en imponerende start på den nye La Liga-sæson, hvor de har vundet alle deres kampe og opretholdt en perfekt rekord. Med dette momentum i ryggen er klubben begyndt at arbejde på diverse kontraktforlængelser.
Ifølge insider Nicolò Schira er Barcelona i gang med at forhandle en ny aftale på plads med midtbanespilleren Frenkie de Jong. Formålet med dette siges at være at forlænge hans kontrakt indtil 2029.
Fermin Lopez er også i forhandlinger om en kontraktforlængelse, og kilder indikerer, at en femårig aftale allerede er blevet indgået. Venstrebacken Gerard Martín har også fået opdateret sin kontrakt med klubben.
Barcelona forhandler også med repræsentanterne for Gavi og Pedri, hvis kontrakter udløber i 2026. Rapporter tyder på, at samtalerne med begge spillere befinder sig på et fremskredent stadie, hvorfor de potentielt snart kan blive underskrevet.
Det er naturligvis gode nyheder for den spanske klub, at de er i stand til at binde deres spillere til nye aftaler. Det er dog kommet som lidt af en overraskelse, at de arbejder på at forlænge deres kontrakt med De Jong.
Den hollandske stjerne har været ude siden april, hvor han pådrog sig en skade. Han har nægtet at få en operation, og der er stadig ingen meldinger om, hvornår han er klar til at vende tilbage til banen.
Det har ført til rygter om, at Barca skulle være klar til at sælge ham næste år. Men nu ser det ud til, at de har skiftet fokus, da de i stedet ønsker at beholde De Jong i truppen.
Tidligere har der også været rapporter om, at han selv skulle gøre sig overvejelser om at forlade Barcelona, når hans nuværende kontrakt udløber.