Barcelona vil holde øje med to AS Monaco-stjerner i CL-kamp

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 12:23
deco 1
FC Barcelona har planer om at holde øje med to AS Monaco-forsvarsspillere, når de torsdag aften tørner sammen med den franske klub i Champions League.
Barcelona holder et vågent øje med AS Monaco-forsvarerne Caio Henrique og Vanderson. Ifølge SPORT er begge spillere højt værdsatte af klubben. Ledelsen planlægger at holde øje med dem under den kommende Champions League-kamp.
Efter at have haft vanskeligheder med at finde passende afløsere for Joao Cancelo og Marcos Alonso, er Barcelonas sportslige ledelse nu i gang med at undersøge markedet for at styrke truppen. Derfor er der en forventning om, at de vil hente forstærkninger i januar.
Klubben er interesseret i at finde forsvarsspillere, der kan tilføre kvaliteter, som mangler i truppen. Både Henrique og Vanderson passer perfekt til denne profil. Begge spillere, der opererer på forskellige sider af banen, betragtes som potentielle tilføjelser.
Den sportslige ledelse mener, at det kan ske uden at hæmme udviklingen af de unge spillere, der allerede er i truppen. Dette er afgørende for at opretholde balancen mellem at udvikle unge talenter og tilføje erfaring.
Interessant nok får Barcelona mulighed for naturligt at spejde de to spillere, da de mødes i Champions League torsdag aften. Sportsdirektør Deco kommer til at holde et vågent øje med de to spillere under opgøret. Begge spillere har den samme agent, hvilket potentielt kan gøre forhandlingerne lettere.
27-årige Henrique er en alsidig back, der også kan spille som centerback eller midtbanespiller. Han har international erfaring med Brasiliens landshold og vil sandsynligvis være en del af deres trup til VM-kvalifikationskampene i 2026.
Hans færdigheder og erfaring gør ham til en god tilføjelse til truppen, da han kan supplere Alejandro Balde i Barcelona. Det er en rolle, som Marcos Alonso skulle have udfyldt, men ikke kunne leve op til i sin tid i klubben.
Barca forsøgte endda at hente Caio Henrique tilbage i 2022, men forhandlingerne med Monaco faldt til jorden. 24-årige Vanderson betragtes som en dynamisk højreback, der er stærk og i stand til at spille for en topklub i Europa.
Deco var ivrig efter at hente ham til Barcelona, da Vanderson forlod Gremio i 2022 og igen i sommeren 2023. Monaco havde dog allerede sikret sig spilleren, og anden gang gik transferen ikke igennem. Vanderson sammenlignes ofte med Dani Alves for hans evne til at dække fløjen.
Monaco-sportsdirektør Thiago Scouro er bekendt med Barcelonas interesse for de to spillere. Faktisk har Monaco allerede taget skridt for at forberede sig på deres mulige afgang ved at hente Jordan Teze i PSV og Kassoum Ouattara i Amiens.