Især ét aspekt ved Hansi Flick har 'virkelig imponeret' i Barcelona

Nyheder
torsdag, 19 september 2024 kl. 17:29
hansi flick pressemoede
Det er svært at komme udenom, at Hansi Flick har fået en rigtig god start i FC Barcelona, men især ét aspekt har imponeret i den catalanske klub.
Hansi Flick har fået en imponerende start som træner for FC Barcelona. Ingen havde i deres vildeste fantasi forventet, at den tyske træner ville få en så perfekt indflydelse på holdet på så kort tid.
I de første fem La Liga-kampe har Barcelona en perfekt rekord, hvor de har scoret 17 mål og kun lukket fire ind. Klubben er fire point foran både Atletico Madrid og Real Madrid og har spillet fodbold på højt plan.
Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona været meget imponerede over, hvordan Flick har grebet sit arbejde an. Men der er én ting, som især har fanget deres opmærksomhed. Klubben er særligt imponeret over, hvor tidligt Flick møder ind på arbejde.
Den spanske avis skriver, at der har været dage, hvor Flick ankom til Ciutat Esportiva omkring klokken 06.00 om morgenen og først forlod stedet efter klokken 18.00 om aftenen. Dette viser hans dedikation og utrolige arbejdsmoral.
Den tyske træner er en perfektionist, der kan lide at planlægge alt og have fuld kontrol. Han bruger timer på at se og analysere videoer af Barca Athletic og Juvenil A-spillere for at følge deres udvikling.
Han bruger også tid på at give personlig opmærksomhed til spillerne og lave individuelle evalueringer. Flick gør ingen forskel mellem førsteholdets stjerner og reserveholdets spillere, der træner med førsteholdet.
Han behandler alle ens, hvilket er noget, han lærte af Pep Guardiola under et besøg hos Manchester City. Der er en grund til, at Barcelona-spillerne ser så komfortable ud med Flick, hvilket i høj grad blev tydeligt, da Pedri fejrede sit mål mod Girona med træneren ved sidelinjen.
Den tyske træner har tilsyneladende haft en positiv indvirkning på omklædningsrummet som helhed, hvilket har været med til at gøre, at de har startet denne sæson med stor succes.
Flick er dog ikke en mand, der hviler på laurbærrene. Han ved, at dette kun er begyndelsen, og at der stadig er en lang vej igen. Det bliver spændende at se, hvordan hans hold vil præstere i de kommende uger - både i La Liga og Champions League.