Yamal fører på afgørende statistik på tværs af de fem bedste ligaer

Nyheder
tirsdag, 03 september 2024 kl. 19:14
lamine yamal rayo
Lamine Yamal har fået en glimrende start på denne sæson, hvorfor han fører på afgørende statistik på tværs af de fem største ligaer.
FC Barcelona fortsætter med at producere talent i verdensklasse, hvilket i mange år har været en tradition for den catalanske storklub.
La Masia er bredt anerkendt som et af verdens bedste ungdomsakademier, og det viser sig i form af de talenter, klubben kan trække på. I øjeblikket er de også afhængige af La Masia på grund af skader.
Tidligere var det Lionel Messis magi og stabilitet, der gang på gang reddede holdet. Fra hans målscoringer til hans fantastiske driblinger, skabte Messi en følelse af uundgåelighed, hver gang han var på banen - og Barca havde bestemt brug for ham.
Nu har de ikke længere Messi at trække på i de svære situationer. I stedet har de fundet en anden efterfølger fra La Masia. Denne spiller har ikke kun formået at efterligne Messis stil, men også at skabe en stor indflydelse på banen.
Spilleren er ingen ringere end den 17-årige Barcelona-juvel, Lamine Yamal. Han bryder konstant nye rekorder for både klub- og landshold. Lige nu fører han Europas fem største ligaer på en statistik, der næsten var synonym med Messi for nogle år siden.
Ifølge data fra WhoScored er den 17-årige Barcelona-stjerne den spiller i Europas fem største ligaer, der har gennemført flest driblinger denne sæson. Hans samlede antal gennemførte driblinger lyder på 15 stk., hvilket er det højeste i Europa indtil videre.
Selvom der kun er spillet fire kampe i La Liga indtil videre, viser denne statistik tydeligt, hvor stor en indflydelse den unge Yamal har på Barcelona-holdet under Flick.
Faktisk har den unge spanske kantspiller ikke oplevet et nederlag i de sidste 16 kampe, han har spillet for enten klub- eller landshold. Hertil har han scoret 3 mål og leveret 11 oplæg.