'Send ham til Saudi-Arabien': Barca-fans vil af med velbetalt stjerne

Nyheder
onsdag, 28 august 2024 kl. 19:21
ferran torres robert lewandowski
Flere FC Barcelona-fans har gjort det klart, at de ønsker at skille sig af med den velbetalte stjerne efter sejren over Rayo Vallecano.
Tirsdag fortsatte FC Barcelona deres flotte sejrsstime med en sejr over Rayo Vallecano. På trods af sejren, var det ikke alle spillere på banen, der udmærkede sig i lige høj grad.
Det har ført til, at en række spillere har fået kritik af klubbens fans efter kampen. En af disse spillere har tilmed fået at vide, at han hører til i Sunday League eller i Saudi-Arabien.
Rayo tog tidligt føringen i det niende minut, da Unai Lopez scorede til 1-0, hvor han sendte bolden forbi Marc-Andre ter Stegen ved nærmeste stolpe.
Lewandowski missede en stor chance for at udligne i det 50. minut, hvor han ikke timede bolden korrekt og missede en simpel afslutning tæt på mål.
Barcelona kom tilbage i kampen via Pedris udligning i det 60. minut. Lewandowski troede, han havde scoret i det 71. minut, men hans mål blev annulleret af VAR på grund af et frispark begået af Jules Kounde.
Heldigvis for dem scorede Dani Olmo i sin debut i det 82. minut og sikrede en 2-1-sejr. Dermed kan Barca bryste sig af at have vundet alle deres tre kampe i denne sæson.
Fans var dog rasende på Lewandowski for hans præstation. Den 36-årige lavede ingen mål eller oplæg, fuldførte 10 af 18 afleveringer (56% præcision) og skabte ingen chancer. Han havde heller ingen skud på mål, fuldførte ingen driblinger og tabte seks dueller.
"Hvordan kunne han misse derfra? Send ham til Saudi-Arabien straks," skrev en fan på X ifølge Sportskeeda.
"Lewandowski spiller som en 'Sunday League Onkel'. Altid klagende, gør ingenting hele kampen og dækker så sine fejl med en scoring. Han sagde, at han ville score masser af mål under Flick. Han har måske ret, men han sagde ikke, hvor mange chancer han ville spilde," skrev en anden.
"Lewandowski ødelægger bare alle angrebssekvenser," lød det fra en tredje.
"Det er tid til at tage Lewandowski ud og sætte Fermin ind som falsk 9'er. Men det sker nok ikke," kommenterede en fjerde.