Wojciech Szczesny kan få ny kontrakt på én betingelse

Nyheder
mandag, 14 oktober 2024 kl. 17:20
wojciech szczesny young boys
Wojciech Szczesny er blevet hentet til FC Barcelona for at afløse Marc-Andre ter Stegen i denne sæson, men det kan ende med at blive til mere end dette.
FC Barcelona kan være ved at forberede en kontraktforlængelse med Wojciech Szczesny ud over 2024/25-sæsonen, ifølge en nylig rapport fra Mundo Deportivo.
Interessant nok vil beslutningen afhænge af, hvor godt den polske målmand præsterer og tilpasser sig under sin tid i klubben. Hansi Flick viser beundring for Szczesny, som har haft en lang karriere på topniveau, og klubben er ivrig efter at se, hvordan han passer ind i deres planer.
Selvom Szczesny kun har underskrevet en etårig aftale, er der potentiale for en forlængelse, hvis han leverer stærke præstationer. Efter at have omgjort sin beslutning om at gå på pension, holder målmanden nu sine muligheder åbne og undgår at træffe endelige beslutninger om sin fremtid.
Hvis han viser sig at være en solid spiller mellem stængerne, vil Barcelona overveje at forlænge hans kontrakt, så de har en erfaren målmand til rådighed, indtil Marc-Andre ter Stegen vender tilbage.
I øjeblikket er Szczesny registreret til både La Liga og Champions League, men hans tilgængelighed til kampene er stadig usikker. På trods af rygter om, at han kunne få sin debut for Barcelona lige efter denne landskampspause, er det stadig usikkert, om han når at blive helt klar.
Dette skyldes, at målmanden angiveligt gennemgår sin egen træning for at genvinde sin fulde kampform efter midlertidigt at have trukket sig tilbage fra fodbold.
I mellemtiden vil Barcelona fortsat overvåge den 34-åriges fremskridt, og hvis han formår at integrere sig i truppen og bidrage på banen, kan klubben tilbyde ham en ny aftale.
Hans tilstedeværelse ville give stabilitet i defensiven og sikre, at Barcelona har en klassemålmand at stole på i vigtige kampe. Indtil videre må fansene vente og se, hvordan situationen udvikler sig, med hans potentielle debut stadig i vente.