Paul Pogba har tilbudt sig selv til Barcelona

Nyheder
onsdag, 09 oktober 2024 kl. 20:28
paul pogba
Paul Pogba har fået nedsat sin straf for doping, hvilket har fået ham til at tilbyde sig selv til FC Barcelona.
FC Barcelona ser ikke ud til at blive Paul Pogbas næste destination, selvom hans fremtid i Juventus nu er omgærdet af en del usikkerhed.
Barcelona-præsident Joan Laporta har afvist at hente den franske midtbanespiller, selvom han arbejder på at ophæve sin kontrakt med Juventus og derfor kunne skifte på en fri transfer, når han vender tilbage til fodbold.
Pogba, som fik sin fireårige dopingkarantæne reduceret til 18 måneder af Den Internationale Sportsdomstol (CAS), vil være berettiget til at vende tilbage til professionel fodbold i marts 2025.
Dog ser det ud til, at Juventus ikke har nogen planer om at tage ham tilbage. Klubben planlægger angiveligt at opsige hans kontrakt inden længe. Hvis det ikke lykkes, vil de forsøge at nå til en gensidig aftale om at gå hver til sit.
På baggrund af denne udvikling har Pogba valgt at tilbyde sig selv til Barcelona som en fri agent. Laporta var tidligere interesseret i Pogba, da han var på toppen af sin karriere. Men under de nuværende omstændigheder er det ikke sandsynligt, at han får en plads på Camp Nou.
Ifølge El Nacional betragter Barcelona ikke Pogba som en prioritet i øjeblikket, da de allerede har en stjernespækket midtbane med spillere som Gavi, Pedri, Frenkie de Jong og Dani Olmo.
Derudover nærmer Pogba sig slutningen af sin karriere, da han nu er 31 år gammel. De kontroverser, der har omgivet hans karriere, kaster også en skygge over hans talent. Dette kan have fået klubben til at miste interessen for at hente ham.
Da Barcelona ser ud til at være ude af billedet som Pogbas næste destination, er hans entourage begyndt at lede efter nye muligheder.
På nuværende tidspunkt ser Major League Soccer (MLS) ud til at være den mest sandsynlige destination for Pogba, da ligaens klubber er ivrige efter at skrive kontrakt med store navne for at styrke den amerikanske liga. Her er han blandt andet blevet sat i forbindelse med Los Angeles FC.