Barcelona i fremskredne forhandlinger med ny investor

Nyheder
fredag, 11 oktober 2024 kl. 15:27
joan laporta 2
FC Barcelona er tæt på at indgå en aftale med en ny investor, der kan spytte en stor sum penge i kassen i den catalanske klub.
FC Barcelona er angiveligt i avancerede forhandlinger med en ny investor for at styrke deres Barca Vision-projekt under Bridgeburg Invest. Det er et afgørende initiativ, der sigter mod at forbedre klubbens økonomiske situation.
Ifølge en rapport fra RAC1 forhandler La Liga-giganten om en betydelig investering, som kan øge værdien af Barca Vision, der forventes at overstige 408 millioner euro i denne sæson. Det svarer til lidt over 3 miliarder kroner.
"Barca sigter mod at revaluere Bridgeburg i denne sæson. Det kan vokse til over 408 millioner euro. Klubben er i avancerede forhandlinger med en partner, der vil tilslutte sig Aramark," lyder det fra RAC1.
Den nye investor forventes at samarbejde med Aramark, som blev aktionær i Barca Vision i august. Den ekstra investering forventes at give de nødvendige økonomiske ressourcer til, at Barcelona kan navigere igennem deres nuværende økonomiske vanskeligheder.
Disse udfordringer har i høj grad hæmmet klubbens evne til at købe nye spillere, betale lønninger og registrere vigtige talenter.
Barcelonas ambition om at øge værdien af Bridgeburg Invest og samtidig sikre overholdelse af finansielle regler understreger deres langsigtede strategi for vedvarende succes både på og udenfor banen.
Efterhånden som forhandlingerne skrider frem, håber klubben, at dette tiltag vil bane vejen for en mere stabil økonomisk fremtid. Det vil gøre dem i stand til at konkurrere effektivt på transfermarkedet og fastholde deres status som en af Europas førende fodboldklubber.
De seneste år har det været svært for den spanske klub at gøre dette. De har været nødt til at trække sig fra flere store handler, fordi de ikke har været i stand til at betale for de ønskede spillere.
Denne sommer gjorde de et forsøg på at hente Nico Williams, men det kunne ikke lade sig gøre. De endte dog med at hente Dani Olmo, som de til gengæld havde meget svært ved at registrere, hvorfor han måtte sidde ude i de første to La Liga-kampe.