United-stjerne har 'fået nok' af Ten Hag: Har tilbudt sig selv til Barcelona

Nyheder
torsdag, 10 oktober 2024 kl. 10:03
erik ten hag 1
Han har fået nok af at spille under Erik ten Hag i Manchester United, hvilket har fået ham til at tilbyde sig selv til FC Barcelona.
Manchester United-kantspiller Alejandro Garnacho er 'træt' af Erik ten Hag og har allerede tilbudt sig selv til FC Barcelona, da han ønsker at forlade den engelske storklub.
De Røde Djævle har fået en forfærdelig start på den nye sæson, og Ten Hag er allerede under pres for at levere resultater, efter at have fået en kontraktforlængelse i sommer.
United har kun taget otte point med sig fra deres første syv Premier League-kampe denne sæson, og der er allerede rygter om, at Ten Hag kan ende med at blive fyret i løbet af denne landskampspause.
En spiller, der angiveligt er særligt frustreret over Ten Hag, er Garnacho. Den argentinske landsholdsspiller har startet fire af deres syv ligakampe denne sæson.
Football365 hævder, at den 20-årige nu er blevet så 'træt af Ten Hag' og har tilbudt sig selv til La Liga-giganterne Barcelona, mens mange andre spillere også er 'utilfredse' med at være på Old Trafford under hollænderen.
Ud over ikke altid at starte forstår Garnacho ikke, hvorfor den hollandske træner altid tager ham af banen og ikke lader ham spille alle minutter'. 
Garnacho mener, at de ikke opfylder de løfter, de gav ham, da han underskrev sin nye kontrakt med United. Her fik han nemlig en garanti for, at han ville kæmpe om titler og spille i Champions League hvert år'.
Barcelona er en af de klubber, der har modtaget et opkald fra Garnacho, da han seriøst overvejer et skifte væk fra Old Trafford.
Det ser dog ikke ud til, at Barcelona bliver hans destination, da de ifølge Football365 'ingen intention har om at satse på Garnacho, så de vil ikke forsøge at få ham til Camp Nou'. Det skyldes i høj grad, at han sandsynligvis vil være for dyr at hente.
Adskillige trænere er allerede blevet sat i forbindelse med at overtage jobbet i Man Utd, hvis ledelsen beslutter at fyre Ten Hag i den nærmeste fremtid.
Massimiliano Allegri og Thomas Tuchel er nogle af de navne, der bliver nævnt, men danske Thomas Frank har også været kædet sammen med jobbet. Senest har der også været forlydender om, at Xavi er i spil til at tage over.