Video: Fans raser mod Antonio Rudiger efter forseelse mod Barcelona-talent

Nyheder
tirsdag, 06 august 2024 kl. 10:32
rudiger forseelse
Antonio Rudiger er blevet en meget upopulær mand blandt Barcelona-fans efter en forseelse på et af klubbens unge talenter.
Real Madrid-forsvarer Antonio Rudiger er ikke ligefrem en populær mand i Barcelona. Han har flere gange vist, at han er en hårdhændet mand, hvilket er gået ud over flere spillere fra FC Barcelona.
Det skyldes dog ikke, at han har noget specifikt imod Barcelona-spillerne. Derimod behandler han alle sine modstandere med en vis hårdhed. Det samme er endda tilfældet for hans holdkammerater, som han også går hårdt til under træning.
For nylig blev der stillet spørgsmålstegn ved nødvendigheden af dette, da han blev set skubbe til den 18-årige Endrick under træning.
Selvom det ikke er noget nyt, at han spiller hårdt, er han ikke blevet tilgivet for en tackling under weekendens El Clasico i USA.
Her endte Real Madrid med at tabe 2-1 til Barcelona i New Jersey, hvor den 22-årige Pau Victor var blandt banens bedste spillere. Han scorede begge mål for Barcelona, hvorfor klubbens fans ikke satte pris på at se, at Rudiger gik hårdt til ham.
Især én forseelse har fået mange fans op i det røde felt, da den erfarne forsvarer ikke gjorde meget for at undgå at falde på Victor. Det resulterede i, at han ramte Victors ryg med sit knæ og derefter strejfede Victors hoved med sin fod.
Som tidligere angivet, så er det dog intet nyt, at han spiller hårdt. Det er noget, han har været kendt for at gøre hele sin karriere. Derfor var det også tilfældet, da han spillede i Chelsea.
Tidligere på sommeren trak han også overskrifter i hele verden, da han havde et sammenstød med Niclas Fullkrug under en træning med det tyske landshold forud for EM.