Ilkay Gundogan kritiserer holdkammerater over for Real Madrid-spiller: "De bruger ikke deres hjerner"

Nyheder
mandag, 05 august 2024 kl. 11:08
ilkay gundogan 3
Ilkay Gundogan har igen tiltrukket sig negativ opmærksomhed. Denne gang har han kritiseret sine egne holdkammerater over for en Real Madrid-spiller.
Ilkay Gundogan er angiveligt blevet fanget i at klage over sine FC Barcelona-holdkammerater til Real Madrid-stjernen Arda Guler efter de to klubbers venskabskamp på MetLife Stadium lørdag.
Pau Victors imponerende to mål sikrede sejren, hvilket gjorde det til to sejre ud af to mulige for Barcelona i USA.
Mens Hansi Flick var en kende kritisk over for sit holds præstation og krævede, at de presser i alle 90 minutter, kan Gundogans angivelige udtalelser til Guler efter slutfløjtet opfattes langt hårdere.
Flere medier, herunder Tribuna, har rapporteret, at tyrkiske mundaflæsere forsøgte at tyde Gundogans ord ud fra en video af de to spillere uden lyd. Ifølge den spanske avis AS er det efterfølgende blevet delt på Reddit.
Gundogan blev født i Tyskland og repræsenterer det tyske landshold, men han er blevet opfostret af tyrkiske forældre. Det betyder, at samtalen med Guler ser ud til at foregå på deres modersmål.
"De spiller ikke med hjernen. Hvis de spiller med hjernen... de bruger den ikke. Se på, hvor mange boldtab de har haft i de sidste 15 minutter," sagde han angiveligt til Guler ifølge Forbes.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Når dette når frem til hans holdkammerater i Barcelona, vil der næppe blive taget godt imod det. Det ville desuden ikke være første gang, at 'Gundo' offentligt har kritiseret sine holdkammerater. Faktisk ville det være mindst tredje gang, at det er sket.
Gundogan var synligt vred i et interview i oktober, efter Barcelona led deres første nederlag i sæsonen til de senere La Liga-vindere Real Madrid. Her antydede han, at hans kolleger ikke tog nederlaget så alvorligt, som de burde.
"Jeg ville ønske, der var mere vrede, frustration og skuffelse," sagde han til La Liga TV.
I april i år pegede Gundogan indirekte fingre ad forsvarsspiller Ronald Araujo efter, at uruguayaneren blev udvist for hensynsløst at have tacklet PSG-angriberen Bradley Barcola.
Araujos udvisning førte til, at Barcelona måtte spille resten af kampen med 10 mand og smed en samlet 3-1-føring væk. Derfor tabte de 5-3 samlet i Champions League-kvartfinalen. Gundogans ord endte med at forårsage en intern storm i den spanske klub.